«Μπήκα και εγώ στο χειρουργείο! Θυμάται τα μισά...» - Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Αλεξάνδρου για τη γέννα της Τούνη

«Η εμπειρία του να ακούσεις το πρώτο κλάμα του παιδιού σου είναι, τι να πω…»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μπήκα και εγώ στο χειρουργείο! Θυμάται τα μισά...» - Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Αλεξάνδρου για τη γέννα της Τούνη

Πολύ ζόρικη ήταν η γέννα της Ιωάννας Τούνη. Επειδή ήθελε φυσιολογικό τοκετό γεννούσε σχεδόν ολόκληρη ημέρα, όταν όμως είδε η μαιευτήρας της πως το μωρό δεν καθόταν σωστά για να βγει, την έβαλαν άμεσα στο χειρουργείο για καισαρική, όπου και εκεί δυσκολεύτηκε αρκετά.

«Φυσιολογικά πηγαίναμε, είχε πάρει θέση το μωρό, αλλά τελικά δεν ήταν και τόσο φυσιολογικά. Το παλεύαμε 20 ώρες εκεί με το Δημήτρη αλλά δεν... Ξαφνικά μου είπαν ότι μπαίνω χειρουργείο... Βλέπουμε το μωρό και λέμε "θα μείνει εδώ αυτό το μωρό; Είναι δικό μας τώρα αυτό; Για εμένα είναι το πιο όμορφο μωρό που έχω δει, το βλέπω και λιώνω. Νιώθω ένα σφίξιμο. Το κάναμε και το πρώτο του μπανάκι», είχε αποκαλύψει στην πρώτη της συνέντευξη μετά την γέννα.

Οι αποκαλύψεις του Αλεξάνδρου για την δύσκολη γέννα της Τούνη

Δυο εβδομάδες περίπου μετά την γέννηση του μπέμπη τους, Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν ένα Q&A και απάντησαν σε όλες τις ερωτήσεις των διαδικτυακών τους φίλων (δείτε εδώ τις πραγματικές σχέσεις της Ιωάννας με την πεθερά της).

«Δεν υπάρχουν λόγια που μπορούν να περιγράψουν το συναίσθημα που νιώθεις εκείνη τη στιγμή που πιάνεις για πρώτη φορά το μωράκι στα χέρια σου. Αγαπάω πολύ τα παιδιά και χαιρόμουν για τους φίλους μου που έκαναν παιδάκια, αλλά ποτέ δεν μπορούσα να καταλάβω το πώς είναι να έχεις το δικό σου. Μέχρι τη στιγμή που το έπιασα στα χέρια μου. Δεν θέλω να το αφήνω, θέλω να το μυρίζω, να το δαγκώνω, να το φιλάω. Σου βγαίνει ένα συναίσθημα να του παρέχεις ασφάλεια και γενικά σου λείπει όσο και είσαι δίπλα του. Αυτά αισθάνομαι εγώ για αρχή» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Η ζωή μας έχει αλλάξει σίγουρα προς το καλύτερο. Αυτό είναι και το νόημα της ζωής. Κάναμε μωρό και χαιρόμαστε πάρα πολύ για αυτό. Θέλει ένα πολύ καλό πρόγραμμα, κανείς δεν το ξέρει, κανείς δεν το γνωρίζει, το φτιάχνεις και πορεύεσαι με ευτυχία και χαμόγελο. Εγώ άλλαξα την πρώτη πάνα. Σίγουρα αλλάζω πάνες και μου αρέσει πολύ. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να σε κατουράει ο γιος σου» ανέφερε στη συνέχεια.

«Η εμπειρία ήταν τρομερή στο τέλος. Ήταν ζόρικη, η Ιωάννα θυμάται τα μισά. Είχε 17 αιματοκρίτη για αυτό μπήκα και εγώ στο χειρουργείο, κανονικά απαγορεύεται. Το φυσιολογικό είναι 40 για να μπεις χειρουργείο. Η εμπειρία του να ακούσεις το πρώτο κλάμα του παιδιού σου είναι, τι να πω...», εξομολογήθηκε για τη δύσκολη γέννα.

«Ήταν ζόρικα. Γενικά γεννούσα μία ημέρα γιατί πηγαίναμε για φυσιολογικό τοκετό. Γενικά ταλαιπωρήθηκα. Άλλο παιδί δεν κάνω», αποκάλυψε από πλευράς της η Ιωάννα Τούνη.