Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις της Ιωάννας Τούνη με την πεθερά της, Μαρία

Ποια είναι η μητέρα του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις της Ιωάννας Τούνη με την πεθερά της, Μαρία

Πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη έφερε στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Η γέννα δεν ήταν καθόλου εύκολη αφού διήρκησε πάνω από 20 ώρες και ο Δημήτρης είπε χαρακτηριστικά πως η κατάσταση ήταν μεταξύ ζωής και θανάτου (δείτε εδώ την πρώτη του συνέντευξη μετά τον ερχομό του παιδιού του).

Το ζευγάρι αυτές τις ημέρες μένει Θεσσαλονίκη στο σπίτι της influencer.. Ο Δημήτρης έχει πάρει άδεια από την δουλειά του και είναι στο πλευρό της Ιωάννας για ότι χρειαστεί. Οι δυο τους έχουν την βοήθεια των πολύ στενών τους φίλων. Όταν μπουν σε μια ροή θα επιστρέψουν στην Αθήνα για να μείνουν στο σπίτι τους στον Διόνυσο.

Οι δηλώσεις της Ιωάννας για την πεθερά της

Σε παλιότερη συνέντευξή της, όταν η Ιωάννα είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day (9/9) μεταξύ άλλων είχε μιλήσει και για τις σχέσεις της με την μητέρα του Δημήτρη και για το αν θα ήθελε να έχει βοήθεια από εκείνη όσον αφορά το μωρό.

«Οι φίλες μου είναι όλες στην ηλικία μου και καμία δεν έχει μωράκι, οπότε είναι σε φάση: «Αχ το μωρό της παρέας, τι θα το κάνουμε, πώς θα του συμπεριφερόμαστε». Θα έχω σίγουρα βοήθεια όταν θα είμαι στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα είναι το πρόβλημα. Η μητέρα του Δημήτρη μένει στην Πάτρα, οι πατεράδες μας δεν υπάρχουν.

Είναι πολύ γλυκιά κυρία η μαμά του Δημήτρη, την έχω γνωρίσει, το καλοκαίρι περάσαμε κάποιες μέρες. Δεν ξέρω αν θέλω να έρθει να μας βοηθήσει τον πρώτο καιρό. Ακούς από τριγύρω «Μην μπλεχτεί στα πόδια του ζευγαριού ο γονέας». Δηλαδή να έρχεται όσες φορές θέλει, να πίνουμε καφέ, να την φιλοξενήσουμε αλλά να μείνουμε οι τρεις μας μαζί δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα».

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε αναφερθεί παλαιότερα στη σχέση που έχει με τη μητέρα του μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και είχε πει τα εξής: «Eγώ με τον πατέρα μου δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις. Έχω μιλήσει, το έχω πει. Δεν είναι κάτι που με ενοχλεί. Εγώ μεγάλωσα μόνο με τη μαμά μου. Δεν μιλάμε με τον μπαμπά μου. Το επίθετο Αλεξάνδρου είναι του πατέρα μου. Έχουμε χαθεί από 6-7 ετών. Τον έχω ξαναδεί από τότε. Κάθε άνθρωπος δεν έχει γεννηθεί για να γίνει γονιός. Μπορεί να έχεις φέρει ένα παιδί στη ζωή, αλλά δεν σημαίνει ότι είσαι και έτοιμος να αναλάβεις οποιαδήποτε ευθύνη».