«Η κατάσταση ήταν μεταξύ ζωής και θανάτου στο μαιευτήριο» - Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου

«Δεν θέλω κανείς να το ακουμπάει γιατί ζηλεύω»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Η κατάσταση ήταν μεταξύ ζωής και θανάτου στο μαιευτήριο» - Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Στο σπίτι τους έχουν επιστρέψει από χθες η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με το μωράκι τους, μιας και το πρωί της Παρασκευής 13/1 εξιτήριο από το μαιευτήριο (κάτι που αποκάλυψε ο Δημήτρης με ένα βίντεο -δείτε το εδώ), ωστόσο δεν παραχώρησαν καμία δήλωση τις τηλεοπτικές κάμερες, με την Ιωάννα μάλιστα να αποφεύγει φανερά τον δημοσιογράφο που τους περίμενε (δείτε εδώ την αντίδρασή της).

Ωστόσο, το πρωί του Σαββάτου 14/1, το ζευγάρι συνδέθηκε ζωντανά στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, στην οποία συμμετέχει ο Δημήτρης και προχώρησαν στις πρώτες τους δηλώσεις.

Οι πρώτες δηλώσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τον ερχομό του γιου του

Φυσικά, καθ' όλη την διάρκεια της συζήτησής τους, το χαμόγελο δεν έφυγε από τα χείλη τους, παρόλα αυτά μίλησαν για τον πολύ δύσκολο και πολύωρο τοκετό που είχε η Ιωάννα, η οποία εν τέλει γέννησε με καισαρική κι όχι φυσιολογικά.

Μάλιστα, ο Δημήτρης τόνισε πως η κατάσταση ήταν μεταξύ ζωής και θανάτου στο μαιευτήριο.

«Μάθαμε όλους τους ιατρικούς όρους, δεν μεταφέραμε στην Ιωάννα πάρα πολλά πράγματα. Είχαμε μία δύσκολη εγκυμοσύνη, τέλος καλό όλα καλά. Ήμουν μέσα στον τοκετό και αναθεωρείς πολύ περισσότερα για τις γυναίκες. Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Αντιλαμβάνεσαι όσο μπορείς να αντιληφθείς το τι περνάνε. Το να είσαι κοντά στη ζωή και στο θάνατο το έζησα. Στο χειρουργείο ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση, δεν ήξερα τι να κάνω. Να κρατήσω το χέρι ή να κρατηθώ εγώ;», είπε μεταξύ άλλων.

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης αποκάλυψε πως του έχουν ξυπνήσει όλα τα υπερπροστατευτικά ένστικτα και πως δεν θέλει κανείς να ακουμπάει το μικρούλι του γιατί ζηλεύει!

Σε ερώτηση για το ποιον από τους δύο μοιάζει το μωρό, η Ιωάννα Τούνη απάντησε πως τα περισσότερα χαρακτηριστικά είναι ίδια με τον μπαμπά του, όπως το πυκνό μαλλί: «Πολύ μαλλί, μόνο μούσι δεν έχει ακόμα το μωρό» και πρόσθεσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Στο προφίλ λένε κάποιοι μοιάζει στην Ιωάννα, στο ανφάς βλέπουν τα μάτια και λένε “να ο Δημήτρης”. Πάντως κι εγώ γεννήθηκα με καρφάκα όπως αυτός».

Νωρίτερα, η Ιωάννα είχε δημοσιεύσει μερικά βίντεο προκείμενου να μοιραστεί για πρώτη φορά μερικές λεπτομέρειες του δύσκολου τοκετού που είχε. Αποκάλυψε πως προσπάθησε πάνω από 20 ώρες για να γεννήσει φυσιολογικά, όμως δεν τα κατάφερε λόγω της θέσης του μωρού για αυτό και τελικά έκανε αναγκαστικά καισαρική, καθώς ανέβασε πυρετό και άρχισε να κινδυνεύει η ίδια και το μωρό.

«Πρώτο στόρι μετά από μέρες… Χθες βγήκαμε από το νοσοκομείο με τον μπέμπη. Ήθελα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά, προσπαθήσαμε πάνω από 20 ώρες… αλλά δεν τα κατάφερα λόγω της θέσης του μωρού. Περάσαμε σε αναγκαστική καισαρική έπειτα γιατί ανέβασα πολύ πυρετό και άρχισαν να είναι ανησυχητικοί οι παλμοί του μωρού.

Πήγαμε σε αναγκαστική καισαρική μετά από 20 plus ώρες. Γιατί άρχιζε να κινδυνεύει το μωρό και εγώ και έπρεπε να βγει κάπως ο μικρός μπέμπης, που ξεκίνησε με ζόρια. Βγήκε, όλα καλά. Θηλάζω, προσπαθώ δηλαδή. Δεν είναι πολύ εύκολο» είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη (δείτε εδώ πως είναι το σώμα της μετά τον τοκετό)