Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έξοδος από το μαιευτήριο χωρίς το μωράκι τους

Τα πρώτα τους λόγια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννα Τούνη - Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έξοδος από το μαιευτήριο χωρίς το μωράκι τους

Μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη είχε η Ιωάννα Τούνη, η οποία από τον πρώτο μήνα αλλά μέχρι και τον τελευταίο είχε συνεχόμενους εμετούς, ζαλάδες, καούρες αλλά και διάφορα άλλα προβλήματα υγείας, τα οποία μοιραζόταν συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media.

«Βίωσα την εγκυμοσύνη μου πολύ διαφορετικά από αυτό που περιγράφουν. Είχα αναγούλες, αιμορραγίες, μπήκα στο νοσοκομείο, είχα λιποθυμίες, είχα τα πάντα, ήμουν ράκος σωματικά. Αυτή τη στιγμή πάει πολύ καλά η εγκυμοσύνη. Νιώθω ότι είναι κατακριτέο να πει μία έγκυος ότι δεν περνάει καλά στην εγκυμοσύνη της. Σε κοιτάνε λες και είσαι αχάριστη.

Έχω συνέλθει τώρα, δεν ήμουν καλά για μερικούς μήνες… Είναι λίγο περίεργο αλλά ο Δημήτρης μου είπε να πάω να πάρω τεστ εγκυμοσύνης γιατί είμαι έγκυος. Παίρνω ένα τεστ απλά για να του αποδείξω ότι δεν είμαι. Είχε ένστικτο, ήταν οι πρώτες τρεις βδομάδες. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Δεν ξέρω τι κόλπα έκανε. Ένιωσα πολύ περίεργα, ήρθαν μαζεμένα πολλά. Είχε φύγει η μαμά μου πρόσφατα και έπρεπε να διαχειριστώ πολλά. Αποδιοργανώθηκα, μου ήρθε απότομο. Είναι πολύ όμορφο, ήθελα και εγώ και ο Δημήτρης παιδιά αλλά ήταν αναπάντεχο. Ο Δημήτρης είναι πλασμένος για να γίνει μπαμπάς», είχε εξομολογηθεί πριν καιρό στην εκπομπή Happy Day όπου ήταν καλεσμένη (δείτε εδώ το βίντεο).

Μάλιστα, λίγο καιρό μετά, η Ιωάννα μετά από μια επίσκεψη που είχε με την γυναικολόγο της, έμαθε πως έχει θρομβοφιλία (δείτε εδώ τι είναι). Λόγω λοιπόν, της παθολογικής αυτής κατάστασης χρειαζόταν να κάνει καθημερινά μια ένεση στην κοιλίτσα της.

«Σήμερα θα κάνουμε μαζί πρώτη φορά τις ενεσούλες που ξεκινάω να κάνω μόνη μου κάθε ημέρα για το μπεμπίνη που είναι 7μιση σχεδόν μηνών. Είναι μικρή ενεσούλα. Χθες και προχθές την έκαναν με την βοήθεια του φαρμακοποιού», είχε πει χαρακτηριστικά στο βίντεο που είχε δημοσιεύσει (δείτε το εδώ).

Γονείς για πρώτη φορά Τούνη - Αλεξάνδρου

Και σαν να μην έφτασαν όλα αυτά που τράβηξε τους 9 αυτούς μήνες, η Ιωάννα αντιμετώπισε έναν εξίσου δύσκολο και επίπονο τοκετό.

«Ταλαιπωρείται λίγο το κορίτσι, αλλά της στέλνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς, τη θετική μας ενέργεια και όλα θα πάνε καλά. Ψυχραιμία Ιωάννα, γιατί είναι λίγο ζόρικη η κατάσταση. Επειδή είναι λίγο ζόρικη η κατάσταση και δεν το βλέπουμε το με ένα πόνο να πιάνει η ευχή, που της δώσαμε και έχει ακόμα μπροστά της ώρες, όπως της είπε ο γιατρός της. Δεν είναι από ώρα σε ώρα, έχει ώρες. Δημήτρη και Ιωάννα βαστάτε γερά», είχε αποκαλύψει λίγες ώρες πριν την γέννα η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή της (δείτε εδώ το βίντεο).

Όλα όμως ευτυχώς πήγαν καλά και η Ιωάννα Τούνη γέννησε το βράδυ της Δευτέρας 9/1 ένα υγιέστατο αγοράκι σε γνωστό ιδιωτικό μαιευτήριο της Θεσσαλονίκης, βάρους 3 κιλών και 100 γραμμαρίων. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρισκόταν μέσα στην αίθουσα και παρακολούθησε όλη τη διαδικασία του τοκετού.

Λίγα 24ωρα μετά, Τούνη και Αλεξάνδρου δημοσίευσαν και τις πρώτες φωτογραφίες του παιδιού τους. Ο Δημήτρης δημοσίευσε το πατουσάκι του (δείτε εδώ την φώτο) και η Ιωάννα ένα στιγμιότυπο με την ίδια την ώρα που τον θηλάζει (δείτε εδώ).

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής, ο Δημήτρης δημοσίευσε στο instagram του ένα βίντεο μέσα από το αυτοκίνητο με την αγαπημένη του, χωρίς όμως το μωράκι τους.

«Καλημέρα καλημέρα, ποιο πλασματάκι έχω εγώ εδώ μαζί μου;», λέει εκείνος με την Ιωάννα να απαντά «Όχι το μικρό, το μεγάλο... καλημέρα.... αχ έχω να μιλήσω σε story πολύ καιρό έχω ξεχάσει πλέον δε μιλάω, θα σωπάσω».

Πιθανότατα, το νεογέννητο όπως τα περισσότερα εμφάνισε ίκτερο, δηλαδή ένα ελάχιστα κιτρινωπό χρώμα στο δέρμα τους και πρόκειται για κάτι πολύ κοινό και φυσιολογικό. Ο ίκτερος εμφανίζεται τις πρώτες 2-5 ημέρες ζωής των νεογέννητων και διαρκεί περίπου 1-2 εβδομάδες, ενώ στα βρέφη που θηλάζουν μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρόκειται για μια πάθηση που πρέπει να προκαλεί μεγάλη ανησυχία στους γονείς, νοουμένου μάλιστα ότι ο ίκτερος μπορεί να προστατεύσει τα μωρά, διότι η χολερυθρίνη είναι ένα αντιοξειδωτικό που καταπολεμά τις μολύνσεις.

Μάλιστα, δημοσιογράφος της Super Κατερίνα ήταν έξω από το μαιευτήριο και όταν προσέγγισε το ζευγάρι για μια δήλωση, η Ιωάννα είχε μια απρόσμενη συμπεριφορά (δείτε εδώ τι έκανε).

Παλιότερα η Τούνη ζητούσε 1.200 ευρώ ενώ τώρα...

Πριν από λίγο καιρό το Πρώτο θέμα είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας τον τιμοκατάλογο της Ιωάννας Τούνη όσον αφορά το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Για την ακρίβεια η αγαπημένη influencer, σε εταιρείες που την προσέγγιζαν για να διαφημίσει τα προϊόντα τους, έστελνε το παρακάτω μήνυμα που αναγράφονταν οι τιμές για τις υπηρεσίες που μπορούσε να παρέχει:

"Καλησπέρα θα χαρώ πολύ να συνεργαστώ μαζί σας, για διευκόλυνση σας παραθέτω ένα ενδεικτικό τιμοκατάλογο υπηρεσιών προβολής μέσω του λογαριασμού μου @j.touni στο instagram.

Για ένα post – φωτογραφία στον προσωπικό μου λογαριασμό καθώς και ένα story το κόστος ανέρχεται στα 1200 € + Φ.Π.Α. H τιμή για κάθε αυτόνομο story (15 δευτερόλεπτα χωρίς Swipe up) είναι στα 350 € + ΦΠΑ.

*Τα stories μου βλέπουν καθημερινά παραπάνω από 300.000 άτομα μέσα στο εικοσιτετράωρο (που είναι η διάρκεια online του κάθε story στο instagram)

Προσθήκη Swipe up + 50 €

Προσθήκη εκπτωτικού κωδικού + 50 €"

Τότε, όμως, η επιχειρηματίας διατηρούσε ένα προφίλ με 780.000 ακόλουθους. Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει αφού το προφίλ της έχει ανέβει πάνω από εκατομμύριο.

Δεν έχει ανάγκη το instagram αφού η βασική της δουλειά είναι άλλη αλλά όπως και να το κάνουμε είναι ένα πρόσωπο που πουλάει πολύ, οι εταιρίες το ξέρουν όπως και η ίδια το γνωρίζει. Έχει μεγάλη επιρροή - κυρίως στο γυναικείο κοινό - οπότε why not;

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ιωάννα έχει ανεβάσει κατά 10% τις τιμές στον κατάλογό της.