«Ταλαιπωρείται λίγο! Είναι ζόρικη η κατάσταση» - Τι συμβαίνει με την γέννα της Ιωάννας Τούνη

Το αποκάλυψη η Ναταλία Γερμανού στον αέρα της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ταλαιπωρείται λίγο! Είναι ζόρικη η κατάσταση» - Τι συμβαίνει με την γέννα της Ιωάννας Τούνη

Στο μαιευτήριο βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Κυριακής 8/1 η Ιωάννα Τούνη καθώς ήρθε ή ώρα να φέρει στον κόσμο το παιδάκι της, καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε φωτογραφία του μωρού από τον υπέρηχο). Το μοντέλο ανέβηκε οδικώς στην Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ της Παρασκευής για να βρίσκεται στο πλευρό της.

Λίγο μετά την άφιξη τους στο μαιευτήριο, ο Δημήτρης επικοινώνησε μέσω skype με την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι (στην οποία συμμετέχει) με σκοπό να μεταφέρει όλο το κλίμα αλλά και σε τι κατάσταση βρίσκεται η μέλλουσα μανούλα.

«Περιμένουμε τα αποτελέσματα του PCR για να μπούμε στο νοσοκομείο και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες. Γενικά είμαι ψύχραιμος. Περιμένουμε την καλύτερη στιγμή της ζωής μας! Ανυπομονούμε αλλά μέσα μου βράζω. Καλά είναι η Ιωάννα. Θα είμαι μέσα στη στιγμή του τοκετού. Είναι κάτι που το περιμένω πώς και πώς και θέλω να είμαι μέσα. Έχει άγχος αλλά δεν θέλει να το δείχνει» αποκάλυψε.

Εξελίξεις με την γέννα της Ιωάννας Τούνη

Πριν λίγα λεπτά ωστόσο, η Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται αποκάλυψε τι συμβαίνει αυτή την ώρα στο μαιευτήριο. Όπως λοιπόν ανέφερε, έχουν ώρες μπροστά τους για να έρθει στον κόσμο ο μπέμπης τους. Η Ιωάννα ταλαιπωρείται λίγο όπως σχολίασε στη συνέχεια και της έστειλε κουράγιο και φιλιά.

«Να πω πως η στυλίστρια μου, η Φένια Παναγιωτίδη, που είναι προσωπική φίλη του Δημήτρη Αλεξάνδρου μίλησε μόλις τώρα μαζί τους. Δεν έχει γεννήσει ακόμα Ιωάννα. Έχουνε ώρες ακόμα μπροστά τους. Ταλαιπωρείται λίγο το κορίτσι, αλλά της στέλνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς, τη θετική μας ενέργεια και όλα θα πάνε καλά. Ψυχραιμία Ιωάννα, γιατί είναι λίγο ζόρικη η κατάσταση.

Επειδή είναι λίγο ζόρικη η κατάσταση και δεν το βλέπουμε το με ένα πόνο να πιάνει η ευχή, που της δώσαμε και έχει ακόμα μπροστά της ώρες, όπως της είπε ο γιατρός της.

Δεν είναι από ώρα σε ώρα, έχει ώρες. Δημήτρη και Ιωάννα βαστάτε γερά. Όλη μας την αγάπη, με το καλό το παιδάκι σας να έρθει. Εμείς θα επικοινωνήσουμε πάλι σε λίγο. Στέλνουμε αγάπη και φιλιά και όλα με το καλό, γιατί μίλησε τώρα η Φένια μαζί του και μας είπε “παιδιά έχουμε δρόμο ακόμα και ταλαιπωρείται η Ιωάννα λίγο". Της στέλνουμε κουράγιο και όλα να πάνε καλά. Όλα θα πάνε, όχι να πάνε καλά», αποκάλυψε η Ναταλία Γερμανού.