Εσπευσμένα στην Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - Στο μαιευτήριο η Ιωάννα Τούνη

Η ανακοίνωση στον αέρα του πλατό, Χαμογέλα και Πάλι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εσπευσμένα στην Θεσσαλονίκη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου - Στο μαιευτήριο η Ιωάννα Τούνη

Πριν από λίγες ημέρες η Ιωάννα Τούνη προβληματίστηκε αρκετά με την βαλίτσα που ετοίμαζε για το μαιευτήριο. Όπως είχε επισημάνει την είχε πιάσει άγχος, ωστόσο προσπαθούσε να σκέφτεται θετικά ενώ περιμένει πως και πως τη στιγμή που θα επιστρέψει ο Δημήτρη Αλεξάνδρου για να αισθανθεί την ασφάλεια που χρειάζεται για να φτάσει στο μαιευτήριο.

Το γεγονός ωστόσο πως θα γεννήσει σε ιδιωτική κλινική, την έκανε να χαλαρώσει αφού θα τα έχει όλα και εκείνη δεν θα χρειαστεί να πάρει πολλά. Στην βαλίτσα λοιπόν έβαλε μονάχα τα απαραίτητα για τον μπέμπη της και μερικά προσωπικά δικά της.

Μπήκε στο μαιευτήριο η Ιωάννα Τούνη

Αργά το βράδυ του Σαββάτου 7/1, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβηκε οδικώς στην Θεσσαλονίκη, κάτι που αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όμως δεν αποκάλυψε το λόγο με πολλούς να παραξενεύονται, καθώς την επόμενη ημέρα (δηλαδή σήμερα) έπρεπε να βγει στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι.

Σήμερα ωστόσο, δεν βρέθηκε στο πλατό, με την Σίσσυ Χρηστίδου να αποκαλύπτει το λόγο. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανέβηκαν στην Θεσσαλονίκη καθώς η εγκυμονούσα μπήκε στο μαιευτήριο και από ώρα σε ώρα θα γεννήσει.

Το σύμφωνο συμβίωσης

H Ιωάννα Τούνη έχει απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας με την εγκυμοσύνη της, αφού πολλοί είναι εκείνοι, που ξαφνιάστηκαν με την είδηση, που έσκασε από την ίδια το καλοκαίρι, πως δηλαδή θα γίνει μανούλα.

Από τον λογαριασμό της στο instagram ζούμε μαζί της την όλη φάση, που για εκείνη είναι πρωτόγνωρη, με τα πέρα δώθε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη να κάνουν την αναμονή για τον ερχομό του μπέμπη πιο γλυκιά και πιο ενδιαφέρουσα.

«Έχουμε υπογράψει μόλις σύμφωνο συμβίωσης με τον Δημήτρη. Θέλαμε να μπορεί να αναγνωριστεί αυτόματα ο μπέμπης, μόλις γεννηθεί με το καλό. Και επειδή δεν έχουμε παντρευτεί, θα ήταν λίγο περίπλοκη, χρονοβόρα και κοστοβόρα διαδικασία να γίνει με διαφορετικό τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά η influencer, ενώ στη συνέχεια, σε ένα από τα βίντεο που έχει ανεβάσει, ακούγεται να λέει: «Έχω στα χέρια μου σύμφωνο συμβίωσης έτσι; Τρομακτικό!», είχε πει η Τούνη.