«Με πονάει πολύ ακόμη η...» - Το σώμα της Ιωάννας Τούνη 4 μέρες μετά τον τοκετό 

Το βίντεο που δημοσίευσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Με πονάει πολύ ακόμη η...» - Το σώμα της Ιωάννας Τούνη 4 μέρες μετά τον τοκετό 

Στο σπίτι τους επέστρεψαν η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου με το μωράκι τους, μιας και η οικογένεια πήρε χθες 13/1 το πρωί εξιτήριο από το μαιευτήριο (κάτι που αποκάλυψε ο Δημήτρης με ένα βίντεο -δείτε το εδώ), ωστόσο δεν παραχώρησαν καμία δήλωση τις τηλεοπτικές κάμερες, με την Ιωάννα μάλιστα να αποφεύγει φανερά τον δημοσιογράφο που τους περίμενε (δείτε εδώ την αντίδρασή της).

Ωστόσο, το πρωί του Σαββάτου 14/1, η Ιωάννα θέλησε να μοιραστεί για πρώτη φορά μερικές λεπτομέρειες του δύσκολου τοκετού που είχε. Αποκάλυψε πως προσπάθησε πάνω από 20 ώρες για να γεννήσει φυσιολογικά, όμως δεν τα κατάφερε λόγω της θέσης του μωρού για αυτό και τελικά έκανε αναγκαστικά καισαρική, καθώς ανέβασε πυρετό και άρχισε να κινδυνεύει η ίδια και το μωρό.

«Πρώτο στόρι μετά από μέρες… Χθες βγήκαμε από το νοσοκομείο με τον μπέμπη. Ήθελα πολύ να γεννήσω φυσιολογικά, προσπαθήσαμε πάνω από 20 ώρες… αλλά δεν τα κατάφερα λόγω της θέσης του μωρού. Περάσαμε σε αναγκαστική καισαρική έπειτα γιατί ανέβασα πολύ πυρετό και άρχισαν να είναι ανησυχητικοί οι παλμοί του μωρού.

Πήγαμε σε αναγκαστική καισαρική μετά από 20 plus ώρες. Γιατί άρχιζε να κινδυνεύει το μωρό και εγώ και έπρεπε να βγει κάπως ο μικρός μπέμπης, που ξεκίνησε με ζόρια. Βγήκε, όλα καλά. Θηλάζω, προσπαθώ δηλαδή. Δεν είναι πολύ εύκολο» είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Το σώμα της Ιωάννας Τούνη μετά τον τοκετό

Αμέσως μετά, η Ιωάννα μας έδειξε πως είναι το σώμα της μετά τη γέννα.

«Θα σας πουν ότι με το που γεννήσεις, μαγικά χάνεις όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και το σώμα σου γίνεται όπως πριν. Όχι δε γίνεται. Προφανώς και έχω χάσει κάποια κιλά, έχουνε φύγει και τα υγρά, αλλά η κοιλιά μου παραμένει αυτή. Οπότε μην ανησυχείτε κορίτσια, θέλει χρόνο, προσπάθεια και διατροφή για να χάσεις τα κιλά σου και να μπορέσεις να επανέλθεις. Προς το παρόν δεν έχω κάνει ραγάδες. Πρόσεχα και έβαζα και κρεμούλες. Η γραμμή της κοιλιάς παραμένει ακόμα. Πιο χαμηλά έχω την τομή από την καισαρική που με πονάει πολύ» λέει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ανέβασε και μια πολύ τρυφερή φωτογραφία του νεογέννητου γιου της και σχολίασε: «Θαυματάκι μικρό μας».

Το σώμα της Ιωάννας Τούνη 4 μέρες μετά τον τοκετό