Survivor All Star: «Μισείς τη δόξα της Δαλάκα, σκάβεις τον λάκκο της» - Η Μπέτυ Μαγγίρα "ξεφτίλισε" τον Μαρτίκα

«Πώς την αποδομείς και λες ότι δεν θα μας λείψει;»

Την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης 2/2 η Μπέτυ Μαγγίρα και η ομάδα της, μέσα από την εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα στο OPEN (δείτε εδώ και τον άντρα που θα αποχωρήσει).

Σύμφωνα με τα όσα έχουν ακουστεί και τα όσα γνωρίζουμε ήδη, υπάρχει μεγάλη λίστα αναμονής από πρώην παίκτες που περιμένουν να μπουν στο φετινό παιχνίδι. Τρία ονόματα, όμως, βρίσκονται αυτή την στιγμή στην κορυφή αυτής: Ελευθερία Ελευθερίου, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, και Ειρήνη Παπαδοπούλου (δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε και φούντωσε τις φήμες).

Expand player

Για ακόμη μια φορά, λοιπόν, η στάση που κράτησε ο Σπύρος Μαρτίκας, όταν δήλωσε μεταξύ άλλων πως δεν θα του λείψει η Κατερίνα και πως ούτως ή άλλως δεν έφερνε νίκες στην Κόκκινη Ομάδα βρέθηκε στο επίκεντρο του σχολιασμού.

Ο σχολιασμός στο Ποιος είναι Πρωινιάτικα για τον Μαρτίκα & Ασημίνα - Κατερίνα

«Σπύρο Μαρτίκα, αυτό ονομάζεται μισαλλοδοξία. Μισείς τη δόξα της Κατερίνας Δαλάκα. Εγώ εκνευρίστηκα χθες, όταν το είδα αυτό. Φεύγει, λέω, το κορίτσι με όποιον τρόπο κι αν έφυγε. Έκανε το λάθος και έγινε όλο αυτό. Πώς την αποδομείς και λες ότι δεν θα μας λείψει, δεν είναι και τόσο πλήγμα για την ομάδα; Δεν έφερνε νίκες η Δαλάκα; Θα τρελαθούμε τώρα; Έχει δίκιο τώρα ο Βασάλος. Και αφότου έφυγε πας και σκάβεις τον λάκκο της, είναι δυνατόν;» είπε από πλευράς της η Μπέτυ Μαγγίρα.

«Το ότι δεν θα της λείψει είναι κάτι προσωπικό για τον καθένα. Δεν θα τον κατηγορήσω για αυτό. Είναι τελευταίος όμως στα στατιστικά, γιατί κανείς δεν καταφέρνει να τον αποδομήσει τον Μαρτίκα;» σχολίασε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο Βασίλης Σίμος, πρώην παίκτης του Survivor, βρέθηκε καλεσμένος στο πάνελ της εκπομπής και ανέφερε: «Έχει ένα ατού ο Μαρτίκας στο να αποδομεί τον άλλο. Πάντα σε αυτό πατάει, πάντα επί πτωμάτων για να προχωρήσει ο ίδιος. Αν το πάμε αγωνιστικά, είναι καλός ο Μαρτίκας; Όχι. Έχει βρει όμως και έναν Κρις για να τον «γλεντάει». Δεν του απαντάει όμως κάποιος κι αυτός προχωράει και κάνει τη δουλειά του.

Αν έχετε προσέξει, έχει περάσει το νόημά του, γιατί η Κόκκινη Ομάδα έχει γίνει χειριστική στο τι θα ψηφίσει η Μπλε. Ο Μισθοφόρος, ας πούμε, θα τη γλίτωνε μία βδομάδα ακόμα αλλά επειδή τους είπαν ότι δεν ψηφίζετε τους δικούς σας, ξαφνικά το έκαναν για να δείξουν ότι ψηφίζουν αγωνιστικά. Είναι πολύ καλά στρωμένο το σχέδιο του Μαρτίκα».

«Έχεις δίκιο, δεν το είχα προσέξει αυτό» του απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Στο νοσοκομείο έκαναν όργια όλων των ειδών» - Άφωνοι όλοι με την αποκάλυψη του Κωνσταντάρα για το Survivor

Survivor All Star: «Τρέχουμε πανικόβλητοι γιατί...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Λιανού μετά το σκάνδαλο Δαλάκα & Ασημίνα