«Θα είναι θέματα που...» - Οι νέες αποκαλύψεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου για την νέα της εκπομπή 

Επιστρέφει στην τηλεόραση και είναι ενθουσιασμένη

Στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στον ΑΝΤ1 επιστρέφει σε λίγο καιρό η Βίκυ Χατζηβασιλείου, όπως αποκάλυψε μέσα από μία συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως δεν έχει υπογράψει ακόμη κάτι, ωστόσο οι συζητήσεις έχουν γίνει και φαίνεται πως όλα προχωρούν κανονικά (δείτε εδώ τον λόγο που τόσο καιρό βρισκόταν εκτός τηλεόρασης).

Expand player

«Δεν θέλω αυτό που θα κάνω να είναι η μέση ελληνική εκπομπή. Εάν συμβεί κάτι κατά τη διάρκεια της εκπομπής επειδή θα είναι live φυσικά και τα αντανακλαστικά μας θα είναι επικαιρότητας. Δεν θέλω να ασχοληθώ με τίποτα “σκοτεινό”…δεν βοηθάνε κανέναν, δεν μας πάνε παρακάτω. Δεν περιμένω από τη νέα μου εκπομπή να κάνει 40αρια που έκανα κάποτε, έχει αλλάξει πια ο κόσμος που βλέπει τηλεόραση. Δεν ξέρω εάν θα τα καταφέρω στη νέα μου εκπομπή, για εμένα είναι πολύ σπουδαία πρόκληση που την αποδέχομαι με πολλή αγάπη», αποκάλυψε η ίδια πριν μερικές μέρες.

Η παρουσιάστρια μάλιστα μίλησε το βράδυ της Τετάρτης 1/2 στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους και προχώρησε σε μερικές ακόμα αποκαλύψεις όσον αφορά την τηλεοπτική της επιστροφή.

Οι νέες αποκαλύψεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου για την νέα της εκπομπή

«Εγώ λέω να μην πείτε ακόμα καλή επιτυχία μέχρι να υπογράψουμε, να τελειώσουνε όλα . Ακόμη το δουλεύουμε.

Είναι πολύ νωρίς να σας πω για την εκπομπή ακόμη. Θα είναι τα θέματα που σε απασχολούν όταν πας σπίτι σου και μιλάς με τους φίλους σου και τον εαυτό σου. Γιατί να αγχωθώ που η εκπομπή θα είναι ζωντανή; 9 χρόνια στον Παπαδάκη ζωντανά έβγαινα!» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου (δείτε εδώ ποια γυναίκα φημολογείται πως τελικά δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή μαζί της).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Μου είπε μια μέρα αυτό το φόρεμα είναι κοντό και του είπα...» - Η αποκάλυψη της Βίκυς Χατζηβασιλείου για τους γιούς της

«Ο άντρας μου με κοροϊδεύει και...» - Η σπάνια αποκάλυψη της Βίκυς Χατζηβασιλείου για τον σύζυγό της