Αποχωρεί από την εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου πριν καν κάνει πρεμιέρα;

Τι συμβαίνει με την ομάδα της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Την τηλεοπτική της επιστροφή στον ΑΝΤ1 ετοιμάζει η Βίκυ Χατζηβασιλείου, όπως αποκάλυψε μέσα από μία συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι. Η παρουσιάστρια ανέφερε πως δεν έχει υπογράψει ακόμη κάτι, ωστόσο οι συζητήσεις έχουν γίνει και φαίνεται πως όλα προχωρούν κανονικά (δείτε εδώ τον λόγο που τόσο καιρό βρισκόταν εκτός τηλεόρασης).

«Δεν θέλω αυτό που θα κάνω να είναι η μέση ελληνική εκπομπή. Εάν συμβεί κάτι κατά τη διάρκεια της εκπομπής επειδή θα είναι live φυσικά και τα αντανακλαστικά μας θα είναι επικαιρότητας. Δεν θέλω να ασχοληθώ με τίποτα “σκοτεινό”…δεν βοηθάνε κανέναν, δεν μας πάνε παρακάτω. Δεν περιμένω από τη νέα μου εκπομπή να κάνει 40αρια που έκανα κάποτε, έχει αλλάξει πια ο κόσμος που βλέπει τηλεόραση. Δεν ξέρω εάν θα τα καταφέρω στη νέα μου εκπομπή, για εμένα είναι πολύ σπουδαία πρόκληση που την αποδέχομαι με πολλή αγάπη», αποκάλυψε η ίδια πριν μερικές μέρες.

Θα είναι στην εκπομπή της Βίκυς Χατζηβασιλείου η Ελίνα Παπίλα;

Φαίνεται όμως πως υπάρχουν κάποιες διαφοροποιήσεις σχετικά με τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν σε αυτή. Συγκεκριμένα, είχε κυκλοφορήσει φήμη πως στο πλευρό της παρουσιάστριας θα βρίσκονται η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Λάγιος.

Ωστόσο, η Ελίνα μίλησε στην εκπομπή της Super Κατερίνα και δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε την είδηση αυτή, δηλαδή ότι έκανε δοκιμαστικό για την νέα εκπομπή «Έχεις Λόγο». Φυσικά, όμως, ανέφερε πως η συγκεκριμένη παρουσιάστρια είναι εξαιρετική!

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες και δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια δεν θα βρίσκεται στην εκπομπή διότι δεν την ενδιαφέρει το εν λόγω πρότζεκτ.