«Θέλω να ομολογήσω ότι...» - Ο λόγος που η Βίκυ Χατζηβασιλείου έμεινε εκτός τηλεόρασης μετά από 15 χρόνια

«Νιώθω πραγματικά ότι ολοκληρώθηκε αυτός ο κύκλος»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ» και τον δημοσιογράφο, Γιώργο Μουλά παραχώρησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε μέσα σε όλα για την ανάγκη της να μείνει εκτός τηλεόρασης μετά από 15 χρόνια (δείτε εδώ τον μοναδικό λόγο που θα επέστρεφε στον συγκεκριμένο χώρο).

Οι δηλώσεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου για την τηλεόραση

Ποια είναι η ανάγκη που σας ώθησε στο να μείνετε εκτός τηλεόρασης μετά από 15 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης τηλεοπτικής πορείας;

Ήταν μία πολύ συνειδητή ανάγκη. Θέλω να σου ομολογήσω ότι έχω σωρεύσει πάρα πολύ από το ψυχικό πόνο των ανθρώπων όλα αυτά τα χρόνια κι υπήρχε πολύ μεγάλο φορτίο μέσα μου. Νιώθω πραγματικά ότι ολοκληρώθηκε αυτός ο κύκλος με πολύ μεγάλη επιτυχία κι ήθελα να αποφορτιστώ και να κάνω κάτι που είναι πολύ ουσιαστικό. Στην εκπομπή οι άνθρωποι ζητούσαν να συναντήσουν έναν δικό τους άνθρωπο που τον είχαν χάσει ή είχαν απομακρυνθεί.

Τώρα νομίζω ότι αυτό μπορεί σαν κλίμακα και να είμαι περισσότερο λειτουργική και να βοηθάω κάθε άνθρωπο που έρχεται στα σεμινάριά μου να βρει κυρίως τον εαυτό του. Πόσο πιο σημαντικό είναι αυτό; Πόσο πιο πνευματικός είναι αυτός ο δρόμος και πόσο πιο λειτουργικός γίνεσαι για τους ανθρώπους γύρω σου, για αυτούς που σε εμπιστεύονται. Έκλεισε ο κύκλος της τηλεόρασης, νομίζω. Βλέπω ότι οι νέοι δεν βλέπουν καν τηλεόραση . Ρωτώ τα νέα παιδιά όταν τα συναντώ και στο 95% μου απαντούν πως δεν βλέπουν τηλεόραση.

Οι δηλώσεις της Βίκυς Χατζηβασιλείου για την τηλεόραση
NDP

Η αντίδρασή της σε ερώτηση δημοσιογράφου για την παρουσίαση του "Πάμε Πακέτο" από άλλη γυναίκα

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε δημόσια πως έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στην καριέρα της ως παρουσιάστρια, σοκάροντας το κοινό που την παρακολουθεί όλο αυτά τα χρόνια. Η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ, Πρωινό μας, την εντόπισε, λοιπόν, την Παρασκευή 18/11, και η ίδια μίλησε γι' αυτή της την απόφαση.

Μάλιστα, έδωσε και την απάντησή της στην ερώτηση της δημοσιογράφου για τα αισθήματά της σχετικά με την παρουσίαση του "Πάμε Πακέτο" από κάποια άλλη γυναίκα της τηλεόρασης.

«Αυτή τη στιγμή έχω την ανάγκη να απέχω πολύ συνειδητά από την τηλεόραση. Το Πάμε Πακέτο έχει συνυφανθεί με ψυχικό πόνο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και συμπλήρωσε για την πιθανότητα επόμενης παρουσιάστριας: «Καθόλου δεν θα με ενοχλούσε, αρκεί να έχει αποτέλεσμα».