«Τα διασταυρώνω τώρα, αλλά είμαι σίγουρος ότι...» - Η αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για τον νικητή του Survivor All Star 

«Αν γίνει αυτό, γράψτο, 11 Φεβρουαρίου»

Στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” και τη Βίκυ Δέτσικα μίλησε το βράδυ της Παρασκευής 10/2 ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής, μάλιστα, άφησε αιχμές για τον φετινό νικητή του Survivor All Star.

Ο Τριαντάφυλλος δε διστάζει ποτέ να πει δημόσια την γνώμη του για τα πάντα για αυτό και από την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης, ο ίδιος δε σταματά να αναρτά όσα γίνονται στον Άγιο Δομίνικο και να σχολιάζει συνεχώς τους παίκτες (δείτε εδώ τι είπε για το ειδύλλιο Πρίαμου - Καλύβα).

Expand player

Αυτόν που υποστηρίζει φυσικά περισσότερο από όλους είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος είναι πολύ καλός του φίλος. Ωστόσο, τον έχει δυσαρεστήσει αρκετά η παρέα που κάνει με τον Γιώργο Κόρομι, τον οποίο δεν εμπιστεύεται και συμπαθεί καθόλου (δείτε εδώ την αιχμηρή ανάρτησή του).

Η αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου για τον νικητή του Survivor All Star

Για τον φετινό νικητή, μάλιστα, αποκάλυψε:

«Πιστεύω ότι στον τελικό θα πάει ο Μπόγδανος και θα είναι και ο Βασάλος. Ο Βασάλος δεν βγαίνει υποψήφιος ποτέ, δεν ξέρω γιατί. Θα πάει τελικό ο Μπόγδανος και ίσως το πάρει γιατί πολύ… Τουρκία ο Μπόγδανος, στο σπίτι του Acun, 5-6 φορές, στην Αγγλία. Όλα αυτά κάτι μου λένε.

Τα διασταυρώνω τώρα, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα πάει τελικό και μπορεί να το πάρει κιόλας. Αν γίνει αυτό, γράψτο, 11 Φεβρουαρίου»

Spoiler 12/2: Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία

Μπλε και Κόκκινοι θα παίξουν αύριο για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας, που σίγουρα θα συνοδευτεί με φαγητό και το οποίο είναι αρκετά σημαντικό καθώς όλοι θέλουν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η ομάδα που θα κερδίζει την 1η ασυλία και θα πάει χορτάτη και ήρεμη στο συμβούλιο του νησιού είναι οι... Κόκκινοι!

Οι Διάσημοι έχουν φάει πολύ τον τελευταίο καιρό με αποτέλεσμα φυσικά να πηγαίνουν πολύ πιο δυνατοί στον αγώνα, σε αντίθεση με τους Μαχητές που είναι όλοι στα πρόθυρα λιποθυμίας και όπως φαίνεται θα πεινάσουν ξανά..

Μείνετε όμως συντονισμένοι γιατί αύριο θα επανέλθουμε με έγκυρες πληροφορίες!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Επικοινώνησε με την παραγωγή του Survivor All Star ο πατέρας της Μελίνας Μεταξά - Τι συμβαίνει με την υγεία της

Survivor All Star: Κινείται νομικά κατά της παραγωγής - Τα πρώτα λόγια της Ασημίνας μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα