«Πολύ παρέα κάνεις με την οδοντογλυφίδα! Ξεχνάς τι περάσαμε όταν...» - Ενοχλημένος ο Τριαντάφυλλος με Κατσούλη & Κόρομι

Οι αιχμηρές αναρτήσεις του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πηγή NDP
Πηγή NDP

Μπορεί να μην συμμετέχει στο Survivor All Star, ωστόσο αναντίρρητα αποτελεί έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες και τους πιο φανατικούς τηλεθεατές του φετινού κύκλου. Ο λόγος φυσικά για τον Τριαντάφυλλο.

Ο γνωστός τραγουδιστής δε διστάζει ποτέ να πει δημόσια την γνώμη του για τα πάντα για αυτό και από την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης, ο ίδιος δε σταματά να αναρτά όσα γίνονται στον Άγιο Δομίνικο και να σχολιάζει συνεχώς τους παίκτες (δείτε εδώ τι είπε για το ειδύλλιο Πρίαμου - Καλύβα). Αυτόν που υποστηρίζει φυσικά περισσότερο από όλους είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος είναι πολύ καλός του φίλος. Ωστόσο, τον έχει δυσαρεστήσει αρκετά η παρέα που κάνει με τον Γιώργο Κόρομι, τον οποίο δεν εμπιστεύεται και συμπαθεί καθόλου.

Για αυτό το βράδυ της Κυριακής 5/2, κατά την διάρκεια του επεισοδίου του Survivor All Star, ο Ντάφυ προχώρησε σε μερικά stories μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τονίζοντας στον Σάκη να θυμηθεί όσα έλεγε παλαιότερα ο Κόρομι και να κόψει τα πολλά πολλά μαζί του.

Οι αναρτήσεις του Τριαντάφυλλου για Κατσούλη - Κόρομι

Οι αναρτήσεις του Τριαντάφυλλου για Κατσούλη - Κόρομι

Οι αναρτήσεις του Τριαντάφυλλου για Κατσούλη - Κόρομι 2

Οι αναρτήσεις του Τριαντάφυλλου για Κατσούλη - Κόρομι 3

Αυτός είναι ο νέος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το βράδυ της Κυριακής 5/2 παρακολουθήσαμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας της 5ης εβδομάδας του ριάλιτι επιβίωσης, Survivor All Star

Το μήνυμα που έστειλε η Καρολίνα στην Ελευθερία για τον Μάριο Πρίαμο μετά το επίμαχο πλάνο στο Survivor All Star

Τεράστια αναστάτωση στο Survivor All Star - Ο Ατζούν βάζει ξανά στο παιχνίδι Κατερίνα Δαλάκα και Ασημίνα Χατζηανδρέου;

. Μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού (δείτε εδώ το νέο κανονισμό) και την κατάρρευση παίκτριας στον στίβο μάχης (δείτε εδώ τι συνέβη) το Youweekly.gr επιβεβαιώθηκε πανηγυρικά τόσο για το spoil της νίκης, αφού οι Κόκκινοι πήραν τον τελικό πόντο, όσο και για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, που ήταν όντως ο Κρις Σταμούλης.

Σήμερα, έχουμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας όπου το Youweekly.gr σας έχει αποκαλύψει ήδη ποιος θα κερδίσει (δείτε εδώ) οπότε πάμε να δούμε ποιοι θα είναι οι επόμενοι προτεινόμενοι προς αποχώρηση!

Ο Κρις από την ημέρα που μπήκε στο παιχνίδι και μετά την πρώτη εβδομάδα που είχε ασυλία είναι συνεχώς προτεινόμενος αλλά το κοινό φαίνεται πως τον θέλει μέσα. Για να δούμε τι θα συμβεί τώρα που σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr δίπλα του θα σταθεί ο νέος του φίλος, Σώζων Παλαίστρος Χάρος.

Να σημειωθεί πως έχουμε και τρίτο υποψήφιο, απόψε και αναμένουμε το όνομα. Stay tuned!