Survivor All Star: Έπρεπε να το περιμένουν - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τις ομάδες του παιχνιδιού

Κάποιοι χάρηκαν, αλλά μερικοί...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Έπρεπε να το περιμένουν - Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τις ομάδες του παιχνιδιού

Μετά τον καβγά του Ηλία Γκότση και του Ηλία Μπόγδανου με τον Τάκηγ Καραγκούνια, οι παίκτες των δύο ομάδων βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο και ο Γιώργος Λιανός προχώρησε σε μία ανακοίνωση, η οποία κάποιους τους έκανε να ηρεμήσουν και να χαλαρώσουν πριν ξεκινήσει ο αγώνας, ενώ άλλους τους αναστάτωσε.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το Survivor All Star λόγω της χρήσης κινητού τηλεφώνου και τσιγάρου (δείτε εδώ την αποκάλυψη του Κώστα Αναγνωστόπουλου για την ποινή τους), οι κοπέλες τις κόκκινης ομάδας μειώθηκαν σημαντικά και ως αποτέλεσμα η ισορροπία με τα κορίτσια των μπλε έχει χαθεί.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τις ομάδες του Survivor All Star

Γι' αυτό, λοιπόν, η παραγωγή αποφάσισε πως όσες γυναίκες έχουν απομείνει στους Διάσημους δεν θα μπορούν να ψηφιστούν στο συμβούλιο σε περίπτωση που χάσει η ομάδα τους (δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει). Όλες τους, βέβαια, είπαν πως ότι και να συμβαίνει θέλουν να αγωνιστούν με όλη τους την ψυχή για να φέρουν πόντους, χωρίς να χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιο άλλο άτομο, χωρίς να το θέλουν.

Για να ελαφρύνει το κλίμα, βέβαια, ο παρουσιαστής έκανε και τα αστειάκια του για τη νέα κόμμωση του Κωνσταντίνου Βασάλου, του οποίοι του έκανε κοτσιδάκια η Ρία Κολοβού και αυτό μπορεί να φέρει αντιδράσεις από τα αγαπημένα του πρόσωπα έξω από το παιχνίδι, φέρνοντας ως παράδειγμα τον Fipster, ο οποίος έχει κάνει χάρτινο ομοίωμά του και του μιλάει κανονικά κι ας είναι μακριά.