Μιλάει σε ένα χάρτινο ομοίωμά του - Το βίντεο του Fipster για τον Κωνσταντίνο Βασάλο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Δεν μπορεί χωρίς τον κολλητό του!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μπορεί να μπήκε στο παιχνίδι με την σύντροφό του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και κατά μία έννοια, να είχε το κεφάλι του ήσυχο, χωρίς να αισθάνεται πως του λείπει και δεν μπορεί μακριά της, υπάρχει όμως ένα πρόσωπο, το οποίο τον περιμένει πως και πως να γυρίσει και δεν είναι η καλή του, η οποία πλέον βρίσκεται στην Αθήνα και τριγυρνά στους δρόμους μόνη της (δείτε εδώ την αλήθεια για την σχέση τους).

Ο λόγος για τον Φίλιππο Ιωάννου, γνωστό και ως Fipster, με τον οποίο είχε γνωριστεί αρκετό καιρό πριν, αλλά ήρθαν πολύ κοντά μέσα από το Asia Express και από τότε ήταν αχώριστοι. Ο Φίλιππος, λοιπόν, αναφέρει συνεχώς μέσα από τα social media του πως ζηλεύει που ο φίλος του κάνει καινούριες παρέες και δεν αντέχει στην ιδέα πως θα γυρίσει με καινούριο κολλητό, ενώ μόλις ξέσπασε το σκάνδαλο με το κινητό στα χέρια της Δαλάκα και της Ασημίνας (δείτε εδώ γιατί είναι εξαφανισμένες), ο ίδιος βρήκε την ευκαιρία να κάνει μερικά παράπονα.

Αδιανόητη "μουρμούρα" από τον Fipster για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Δεν μιλούσε, όμως, στους ακόλουθούς του, αλλά στο χάρτινο ομοίωμα του Κωνσταντίνου Βασάλου, το οποίο έχει πάρει στο σπίτι του. «Άρα θα μπορούσες να πάρεις ένα τηλέφωνο. Θα μπορούσες να δανειστείς από την Κατερίνα και την Ασημίνα το κινητό και να με πάρεις. Επέστρεψες στα παλιά, δεν μιλάς πάλι. Οκέι Κωνσταντίνε», φαίνεται να επισημαίνει στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο tik tok, μιλώντας στον «εκτυπωμένο» Κωνσταντίνο Βασάλο.

Το ξέσπασμά του για την σχέση του Κωνσταντίνου με την Βαλαβάνη

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό Μας του ΣΚΑΙ μίλησε το πρωί της Τρίτης 13/12 ο Fipsterr, με αφορμή την νίκη του ίδιου αλλά και του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Asia express που παρακολουθήσαμε την Κυριακή 11/12 (δείτε εδώ όλα τα highlights).

O Κωνσταντίνος Βασάλος στο μεταξύ είχε… κρυφτεί στο αμάξι του φίλου του και δεν παραχώρησε καμία δήλωση.

Ο Φίλιππος όμως είπε για το ριάλιτι περιπέτειας: «Το Asia Express ήταν φανταστική εμπειρία, πολύ πιο δύσκολο από ότι φάνηκε στις κάμερες», ενώ αναφορικά με τις τηλεοπτικές προτάσεις αποκάλυψε: «Δεν ισχύει ότι μας πρότειναν να κάνουμε πρωινή εκπομπή με τον Κωνσταντίνο! Είχαμε κάνει ένα δοκιμαστικό για το Breakfast at star, δεν προχώρησε και αυτό τίποτα άλλο. Θα ήταν ωραία να κάναμε ταξιδιωτική εκπομπή».

Αναφορικά με το ότι ακούγεται ότι θα κάνει εκπομπή με άλλους youtubers, αποκάλυψε ότι το άκουσε μέχρι και η μητέρα του, ωστόσο τίποτα από αυτά δεν ισχύει, τουλάχιστον ακόμα.

Αμέσως μετά, με αφορμή την δήλωσή του πριν μερικές μέρες ότι θα είναι αυτός που θα παντρέψει τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο Φίλιππος τόνισε: «Αν δεν τον παντρέψω εγώ που είμαι ο καλύτερός του φίλος, ποιος θα τον παντρέψει;», ενώ για την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη (δείτε εδώ το νέο της σύντροφο) στον τελικό, ξεκαθάρισε πως τα επεισόδια είχαν γυριστεί τον Ιούνιο.

Μάλιστα, εκείνη τη στιγμή οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν για τα δημοσιεύματα χωρισμού του Κωνσταντίνου και της Ευρυδίκης, με τον Φίλιππο να μην κρύβει την ενόχλησή του.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω και να απαντάω για άλλους και για τα προσωπικά τους! Πιστεύεις θα απαντήσω για τα προσωπικά κάποιου άλλου ανθρώπου; Με ποιο δικαίωμα να απαντήσω εγώ; Είναι ντροπή!», είπε οργισμένος στην εκπομπή (δείτε εδώ τι απάντησε ο ίδιος ο Κωνσταντίνος όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή).