Θυμίζει Σουηδία - Η Βαλαβάνη καθόταν στα πόδια του Βασάλου και δίπλα πόζαρε χαμογελαστός ο Μόργκαν

Η κοινή τους φωτογραφία!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μυστήριο επικρατεί γύρω από τις σχέσεις του Κωνσταντίνου Βασάλου και της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Δημοσιεύματα τους θέλουν να έχουν χωρίσει, παρόλο που οι ίδιοι δεν έχουν επιβεβαιώσει κάτι ή διαψεύσει και ενώ η δημοσιογράφος είχε βγει στις κάμερες το καλοκαίρι και είχε πει πως δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα τους. Οι φήμες λοιπόν αυτές δεν έχουν κοπάσει, ακόμη και μετά την τελευταία κοινή τους εμφάνιση - δείτε φωτογραφίες - καθώς βγήκε η είδηση πως ένα τρίτο πρόσωπο μπήκε ανάμεσα τους.

Για το story, ήταν 2017 όταν γνωρίστηκαν στο Survivor και... φάνηκε απευθείας πως ερωτεύτηκαν παράφορα. Οι πράξεις τους μιλούσαν από μόνες της. Δεν θα ξεχάσουμε που στα γενέθλια της Ευρυδίκης στον Άγιο Δομίνικο ο Κωνσταντίνος της χάρισε την ζακέτα του.

Από την μέρα που αποχώρησαν, λοιπόν, και ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος του ριάλιτι, οι δυο τους άρχισαν να κάνουν στενή παρέα και δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί σε βραδινές εξόδους τους ή σε κοινές αποδράσεις τους στα ελληνικά νησιά.

Ωστόσο οι κοινές αναρτήσεις αλλά και εμφανίσεις πλέον έχουν μειωθεί κατά πολύ, τόσο πολύ που βγήκε η είδηση πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι και πάλι σχέση με μουσικό πρώην παίκτη του Nomads (δείτε εδώ αναρτήσεις από τις κοινές τους διακοπές).

Ο Βασάλος γνώριζε από πριν τον νυν της Βαλαβάνη

Η εκπομπή λοιπόν Super Κατερίνα, μετέφερε αναλυτικά όσα έχουν ειπωθεί για τη σχέση αυτή, ενώ έκανε και μια νέα αποκάλυψη για Βαλαβάνη - Βασάλο. Συγκεκριμένα, χωρίς να επιβεβαιώνουν πως έχουν χωρίσει, πρόβαλλαν μια φωτογραφία κοινή με τον φημολογούμενο νυν της δημοσιογράφου.

Συγκεκριμένα, στην φωτογραφία που έδειξαν φαίνεται η Ευρυδίκη Βαλαβάνη να κάθεται στα πόδια του Κωνσταντίνου Βασάλου και στην άλλη άκρη του καναπέ δίπλα από φίλους τους να ποζάρει ο Γρηγόρης Μόργκαν χαμογελαστός. Με λίγα λόγια ο personal trainer τον γνώριζε πριν κάνει σχέση - όπως φαίνεται - μαζί της.