Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Να ψάξω να σου βρω έναν...» - Η αλήθεια για την σχέση της με τον Βασάλο

Όλα όσα είπε στην γιαγιά...

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Να ψάξω να σου βρω έναν...» - Η αλήθεια για την σχέση της με τον Βασάλο

Το πρωί της Παρασκευής (3/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Πάμε Δανάη» αποκαλύφθηκε επιτέλους η προσωπική ζωή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη. Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star (δείτε με πόσα χρήματα έφυγε) έκανε έκπληξη στην γιαγιά της Δανάης Μπάρκα, την ώρα που σχολίαζε το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Βέβαια, δεν δίστασαν να μιλήσουν για τα προσωπικά της Ευρυδίκης, που τόσο καιρό γίνονται συζητήσεις για την επικοινωνία και τις σχέσεις, που έχει με τον Κωνσταντίνο Βασάλο (δείτε εδώ τα όσα είχε πει η Βαλαβάνη στο Πρωινό μας).

Η επική στιγμή με την Ευρυδίκη και την γιαγιά Τούλα

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε «ντου» στο γύρισμα της γιαγιάς Τούλας για την εκπομπή του MEGA. Ο διάλογος που είχαν και αυτό που είπε η Δανάη Μπάρκα μετά, φαίνεται πως επιβεβαιώνει το χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Γ.Τ.: Είναι κούκλα. Αν είχα έναν γιο ελεύθερο, θα την πάντρευα.

Ε.Β.: Είμαι μικρή ακόμα για παντρειές.

Γ.Τ.: Να ψάξω να σου βρω έναν σύντροφο;

Ε.Β.: Ναι, για κάνε κάτι.

Γ.Τ.: Πόσο χρονών θες να είναι; 35; 36;

Ε.Β.: 40!

Στην συνέχεια, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του MEGA, είπε στους συνεργάτες της, πως η γιαγιά της, λάτρεψε στην Βαλαβάνη και πως θα την ήθελε για νύφη της.

«Με ρώταγε η γιαγιά για τα ξαδέρφια μου, να της γνωρίσουμε. Ποιος είναι ελεύθερος κλπ.».

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν ξεκινήσει το Survivor All Star και οι παίκτες φύγουν για τον Άγιο Δομίνικο, κυκλοφόρησε μια φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να διασκεδάζει σε νυχτερινή του έξοδο με την πρώην παίκτρια του GNTM, Όλγα Ντάλλα. Όπως ανέφεραν οι πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει κανείς από τους δυο δεν αποκάλυψε το ταξίδι του στα social media, παρά μόνο ο Κωνσταντίνος δημοσίευσε ένα story από την νυχτερινή του περιπλάνηση στην πόλη.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε από τον φωτογράφο του μαγαζιού, χωρίς οι ίδιοι να το γνωρίζουν. Μάλιστα, όπως ανέφεραν μπορεί στο μαγαζί κανείς να μην ήξερε ποια είναι η κοπέλα.

Η Όλγα Ντάλλα μάλιστα βγήκε πρόσφατα από μια σχέση η οποία δημιουργήθηκε μέσα στο GNTM - δείτε εδώ ποιος είναι.

Την ώρα λοιπόν που οι φήμες πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος έκανε το ίδιο με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, δηλαδή προχώρησε στην προσωπική του ζωή, το μοντέλο έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που φούντωσε τα σχόλια πως μπορεί να είναι μαζί.

Συγκεκριμένα, στο προφίλ της έκανε γνωστό πως παρακολούθησε την πρεμιέρα του Survivor All Star τρώγοντας πίτσα. Λέτε να είδε το παιχνίδι λόγω του καλού της;

Όλγας Ντάλλα Κωνσταντίνος Βασάλος σχέση