Survivor All Star: Αποχώρησε υποβασταζόμενη αφού κατέρρευσε μπροστά τους - "Πανικός" στους Κόκκινους

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Αποχώρησε υποβασταζόμενη αφού κατέρρευσε μπροστά τους -

Ο σημερινός (5/2) αγώνας ασυλίας του Survivor All Star έληξε (δείτε εδώ ποιος κέρδισε), ωστόσο μία από τις γυναίκες της κόκκινης ομάδας δεν μπόρεσε να μείνει μέχρι το τέλος με τους συμπαίκτες της, καθώς κατέρρευσε και την βοήθησαν να αποχωρήσει από την παραλία.

Ο λόγος για την Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία είχε εξομολογηθεί από πριν πως το σαλάχι που κατάφεραν να ψαρέψουν δύο από τους άντρες των Διασήμων την "πείραξε", συγκεκριμένα έπαθε αλλεργικό σοκ και μπήκε στον αγώνα μετά από την χορήγηση αντιισταμινικών.

Κατέρρευσε η Αφροδίτη Σκαφίδα στο Survivor All Star

Δυστυχώς, λοιπόν, παρόλο που κρατήθηκε κατά τη διάρκεια του στίβου μάχης, τα έχασε στην πορεία και έφυγε μέχρι να αισθανθεί λίγο καλύτερα και να επιστρέψει στην καλύβα της.

Τραυματισμένος, όμως είναι και ο Σάκης Κατσούλης τον οποίο η Σταυρούλα Χρυσαειδή πάτησε στο run και ο ίδιος δεν μπορεί να περπατήσει καλά καλά.

ΧΑΜΟΣ! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Το Survivor All Star επέστρεψε απόψε 5/2 το βράδυ με το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Στο συμβούλιο του νησιού, για ακόμη μια φορά θα επικρατήσει χαμός. Μπλε και Κόκκινοι θα συγκρουστούν με τον Νίκο Μπάρτζη να είναι εκείνος που θα τα ξεκινήσει όλα όπως έγινε και στα προηγούμενα συμβούλια. Θα τσακωθεί μάλιστα με τον Τάκη.

Στο συμβούλιο του νησιού λοιπόν θα πάνε με το άγχος της ψηφοφορίας, καθώς θα αναγκαστούν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση. Για ακόμη μια βδομάδα θα έρθουν σε αυτή την δύσκολη θέση και σίγουρα θα επικρατήσει μεγάλη αναστάτωση, όπως άλλωστε προανέφερα.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Youweekly.gr που σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Κρίς Σταμούλης, ο ένας από τους τρεις παίκτες των Μπλε που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις των στατιστικών.