Survivor All Star: Κρίθηκε στις λεπτομέρειες - Αυτή η ομάδα κέρδισε τον σημερινό (5/2) αγώνα ασυλίας

Θα δυσκολευτούν στο συμβούλιο...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor All Star: Κρίθηκε στις λεπτομέρειες - Αυτή η ομάδα κέρδισε τον σημερινό (5/2) αγώνα ασυλίας

Το Survivor All Star περιλαμβάνει πολλές στιγμές από όσα συμβαίνουν στην παραλία της κόκκινης, αλλά και της μπλε ομάδας, ωστόσο περισσότερο από όλα, σημασία έχει τι συμβαίνει στον στίβο μάχης που τους παρουσιάζεται κάθε φορά. Το βράδυ της Κυριακής 5/2, λοιπόν, όλοι τους βρέθηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό και αφού εκείνος τους ανακοίνωσε πως οι γυναίκες των Διασήμων έχουν ασυλία (δείτε εδώ γιατί), "ρίχτηκαν" στη μάχη για να φέρουν τη νίκη, ώστε να μη χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιο συμπαίκτη τους, αλλά να φάνε και μουσακά.

Δυστυχώς, δεν μπορούν να κερδίσουν και οι δύο ομάδες. Ο αγώνας ήταν πολύ δύσκολος, όχι όσον αφορά τα εμπόδια που είχε επιλέξει η παραγωγή, αλλά επειδή και οι δύο πλευρές το ήθελαν τόσο πολύ που κάθε φορά που η μία περνούσε μπροστά, η άλλη την έφτανε και την περνούσε και γινόταν από την αρχή το ίδιο. Εν τέλει, έφτασαν στο 9 - 9 και έπρεπε να πραγματοποιηθεί αυτό που αποκαλούν flag race, με δύο παίκτες από τους κόκκινους και δύο από τους μαχητές, μία γυναίκα και έναν άνδρα.

Αυτή η ομάδα κέρδισε τον σημερινό (5/2) αγώνα ασυλίας στο Survivor All Star

Επιβεβαιώνοντας, λοιπόν, το youweekly.gr για άλλη μία φορά, οι Διάσημοι έφεραν τη νίκη και άφησαν πίσω τους αντιπάλους τους, οι οποίοι θα πεινάσουν ξανά και θα πρέπει να σκεφτούν πολύ καλά ποιον θα βγάλουν στον τάκο (δείτε εδώ ποιον θα "δώσουν"). Η ψυχολογία τους έχει επηρεαστεί πολύ και φαίνεται πως δεν μπορούν να ανακάμψουν εύκολα.

Υπήρξε, μάλιστα, και μία στιγμή έντασης στο τέλος, διότι αναφέρθηκε πως ο Σώζων Χάρος έκανε αντιαθλητικό χτύπημα στον Νίκο Μπάρτζη και αντί να του ζητήσει συγγνώμη, εκείνος είπε ότι δεν ήθελε να μιλήσει καν.