«Αυτοί με ακύρωσαν» - Έξαλλος ο Fy μετά την απομάκρυνσή του από το Καρναβάλι της Ξάνθης

«Ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε»

Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος σχετικά με την προετοιμασία των μεγαλουπόλεων για τις Απόκριες και το Καρναβάλι, με χαρακτηριστικό "σκάνδαλο" για κάποιος το ποσό που θα πάρει η Λένα Ζευγαρά για να τραγουδήσει σε αυτό της Πάτρας (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο).

Παρόλα αυτά, δημιουργήθηκε ένα ακόμη θέμα και αυτή τη φορά αφορά τον διάσημο τράπερ fy, καθώς ο Δήμαρχος, Μανώλης Τσέπελης μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που είχαν προκληθεί οδηγήθηκε στην απόφαση του να ακυρώσει τη συναυλία του συγκεκριμένου καλλιτέχνη που είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη Παρασκευή, στο πλαίσιο των ΘΛΕ.

Expand player

Κατά την ανακοίνωσή του ο Δήμαρχος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Τις τελευταίες μέρες εντάθηκαν οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν σχετικά με τη συμμετοχή καλλιτέχνη της τραπ στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το Ξανθιώτικο Καρναβάλι 2023. Ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης δεσμεύτηκε, εξ αρχής, ότι κατά τη διάρκεια της συναυλίας δεν πρόκειται να ακουστούν τραγούδια και λέξεις ακατάλληλου περιεχομένου».

Η απάντηση του Fy για την απομάκρυνσή του από το Καρναβάλι της Ξάνθης

Αυτό, όμως, είχε ως αποτέλεσμα, ο ίδιος ο τράπερ να δεχθεί πληθώρα μηνυμάτων από κόσμο που τον θαυμάζει και ανυπομονούσε να τον δει στη σκηνή, ο οποίος αναρωτιόταν τι συνέβη και ήταν αγανακτισμένος σχετικά με την απομάκρυνσή του.

Γι' αυτό ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποδίδοντας τις ευθύνες σε εκείνους που επέμειναν σε αυτή την ενέργεια και ζήτησε από τον κόσμο να κατηγορήσει εκείνους που πρέπει και όχι εκείνον.

«Να ενημερώσω ότι στις Σέρρες και στην Ξάνθη δεν ακύρωσα εγώ. Αυτοί με ακύρωσαν. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι δεν θα πω τα τραγούδια μου χωρίς βρισιές. Το είχα κάνει και στο παρελθόν άλλωστε οπότε δεν θα μου ήταν κάτι να το κάνω και τώρα. Σας παρακαλώ μην κατηγορείτε εμένα, κατηγορείστε αυτούς που πρέπει. Εντάξει; Ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πολλές χιλιάδες ευρώ - Πόσο κοστίζει το επαναφορτιζόμενο μπουφάν του Fy

Ελένη Φουρέιρα: Η αποκάλυψη του FY για τα γυρίσματα του video clip κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της

TAGS