Ελένη Φουρέιρα: Η αποκάλυψη του FY για τα γυρίσματα του video clip κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της

«Προσπάθησα να...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Φουρέιρα: Η αποκάλυψη του FY για τα γυρίσματα του video clip κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Στον τηλεοπτικό φακό του Happy Day έκανε δηλώσεις ο FY, το πρωί της Τρίτης 15/11. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό έξω από ένα εστιατόριο, μίλησε για το μπουφάν του (δείτε εδώ πόσα χιλιάρικα κοστίζει), αλλά και για την Ελένη Φουρέιρα που πρόσφατα είχαν συνεργαστεί για το remix του "El telephone".

Ακόμη, όταν ρώτησαν τον trapper εάν γνώριζε για την εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας, ο ίδιος απάντησε πως ήταν πολύ διακριτικός, καθώς η τραγουδίστρια δεν του είχε αποκαλύψει κάτι για το μωράκι της.

O FY για την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα

«Κάναμε και ένα video clip μαζί. Κάτι ξέραμε. Επειδή, εμένα προσωπικά δεν μου είχε πει κάτι η ίδια, οπότε προσπάθησα να είμαι διακριτικός», είπε ο FY για την Ελένη Φουρέιρα.

Οι αναρτήσεις της Ελένης Φουρέιρα από το video clip πριν αποκαλύψει ότι είναι έγκυος

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων και λίγο πριν βγει το εν λόγο video clip η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευε φωτογραφικό υλικό. Τότε, δεν είχε αποκαλύψει πως είναι έγκυος, σε κανέναν, ασχέτως που το Youweekly.gr το γνώριζε, και τα σχόλια κάτω από τις αναρτήσεις για την φουσκωμένη της κοιλίτσα έδιναν κι έπαιρναν με εκείνη να μην παίρνει θέση.