Πολλές χιλιάδες ευρώ - Πόσο κοστίζει το επαναφορτιζόμενο μπουφάν του Fy

Σοκ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πολλές χιλιάδες ευρώ - Πόσο κοστίζει το επαναφορτιζόμενο μπουφάν του Fy

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο τράπερ Fy, ο οποίος πολλές φορές έχει μιλήσει για το γεγονός πως "ζει" εξαιτίας της σόουμπιζ, γι' αυτό και προβάλλει με τέτοιο τρόπο τη ζωή του. Έτσι, λοιπόν, για άλλη μία φορά αναφέρθηκε στα ακριβά του ρούχα και τα δώρα που κάνει με την κοπέλα του, ωστόσο δεν έμεινε μόνο εκεί.

Ο ίδιος, λοιπόν, αποκάλυψε και όλα όσα γνώριζε για την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα πριν ακόμη εκείνη προχωρήσει στην ανακοίνωσή της (δείτε την εδώ).

Οι δηλώσεις του Fy

«Είναι ένα από τα...γύρω στα 700 με 800 μπουφάν σε όλο τον κόσμο αυτό. Αναβοσβήνει και φορτίζει. Τώρα αυτή τη στιγμή κοστολογείται το νούμερό μου γύρω στα 7.000 ευρώ», ανέφερε αρχικά (δείτε εδώ σε ποια εταιρεία ανήκει και πως φωσφορίζει) και συμπλήρωσε πως και στην κοπέλα του κάνει ακριβά δώρα, ενώ και εκείνη συνηθίζει να του κάνει τέτοιου είδους εκπλήξεις.

Όσον αφορά την εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα εξήγησε: «Εμένα προσωπικά δεν μου είχε πει κάτι η ίδια, προσπάθησα να είμαι διακριτικός. Οπότε δεν ανέφερα κάτι».

Πόσο κοστίζουν τα παπούτσια του

O Fy παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, το πρωί της Δευτέρας 5/9, και μίλησε αναλυτικά για την επιτυχία που έχει κάνει το τραγούδι του "Το νησί", αλλά και για την συλλογή από τα παπούτσια του, τα οποία κοστίζουν πολλές φορές πολλές χιλιάδες ευρώ, ενώ και στην εμφάνισή του στα βραβεία MAD φορούσε άλλο ένα πανάκριβο ζευγάρι.

Φυσικά, όσο μεγάλη αναγνώριση κι αν έχει γνωρίσει μέσα από το τελευταίο του κομμάτι, θεωρεί πως έχει κάνει κι άλλες επιτυχίες, οι οποίες ήταν και ακόμη πιο μεγάλες, αλλά καταλαβαίνει πως το συγκεκριμένο τραγούδι είναι σαν "υμνος" για το καλοκαίρι.

«Και βέβαια. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά έτσι; Έχω κάνει και μεγαλύτερα τραγούδια από αυτό», είπε αρχικά στο σχόλιο της δημοσιογράφου για το πόσο καλά έχει πάει το single του και συμπλήρωσε: «Αναμφισβήτητα, δεν υπάρχει κάποιο άλλο τραγούδι αυτή τη στιγμή που να είναι, όχι μόνο όσο hot ως ο ύμνος».

«Έχω πολύ μεγάλη συλλογή σε παπούτσια. Δεν είναι ότι απλά έχω μεγάλη συλλογή σε παπούτσια. Έχω μεγάλη συλλογή σε συλλεκτικά παπούτσια. Δηλαδή, έχω παπούτσια τα οποία φτάνουν και τύπου 4 χιλιάρικα τώρα», κατέληξε.