«Μας πληρώνει η σόουμπιζ, οπότε πρέπει να δείχνω την...» - Άκρως αποκαλυπτικός ο FY

«Γιατί όμως, γίνονται γνωστά αυτά τα τραγούδια της τραπ; Γιατί ο κόσμος τα επιλέγει!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μας πληρώνει η σόουμπιζ, οπότε πρέπει να δείχνω την...» -  Άκρως αποκαλυπτικός ο FY

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Πέμπτης 20/10 ο FY, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην τραπ μουσική, στα κομμάτια που κυκλοφορεί και το αν όντως τον αντιπροσωπεύουν, ενώ πρόσφατα αποκάλυψε και πόσο κοστίζουν τα ρούχα και τα παπούτσια του.

Οι δηλώσεις του FY

«Η δική μας σκηνή είναι τα clubs και οι συναυλίες. Το επόμενό μου βήμα είναι να απλώσω τα πλοκάμια μου παντού, χωρίς να αλλοιωθεί η ταυτότητά μου. Θα ανέβουμε και στη Θεσσαλονίκη. Όλο το καλοκαίρι τρέχαμε παντού και αυτό που μου αρέσει είναι ότι τώρα θα έχω μια βάση. Είτε στην Αθήνα, είτε στη Θεσσαλονίκη.

Είναι πιο κυριλέ, έρχεται άλλος κόσμος που δεν με έχει ξαναδεί. Έχω φτάσει σε ένα σημείο που χαρακτηρίζω τον εαυτό μου pop artist, γιατί μπορώ να κάνω πολλά είδη. Και τραπ και βραζιλιάνικα. Δεν μπορείς να στοχοποιήσεις ένα ολόκληρο είδος μουσικής για τέτοια γεγονότα. Υπάρχουν τραγούδια που δεν έχουν να κάνουν με τη μουσική που συνοδεύονται. Μπορεί να υπάρχουν ρεμπέτικα που έχουν πιο σκληρούς στίχους. Γιατί όμως, γίνονται γνωστά αυτά τα τραγούδια της τραπ; Γιατί ο κόσμος τα επιλέγει.

Καλώς ή κακώς, μας πληρώνει η σόουμπιζ. Οπότε, πρέπει να δείχνω είτε την προσωπική μου ζωή, είτε εάν αγόρασα μια Ferrari για παράδειγμα. Προτιμώ να έχω δέκα και να δείχνω πέντε, παρά το αντίθετο», ανέφερε ο FΥ.

Το διαζύγιο των γονιών που τον σημάδεψε στην παιδική ηλικία

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2 night Show ο γνωστός traper FY παραδέχθηκε πως ο χωρισμός των γονιών του όταν εκείνος ήταν σε ηλικία 9 ετών.

Τον επηρέασε ιδιαίτερα όταν άλλαξε τότε σχολείο, καθώς αισθάνθηκε πως οι συμμαθητές του τον είχαν στο περιθώριο, παρά το γεγονός πως η σχέση με τους γονείς του ήταν και παραμένει άψογη.

Ο ίδιος μίλησε και για τη διασημότητα που βιώνει και εκμυστηρεύτηκε πως ανέκαθεν ήθελε να γίνει διάσημος και πλούσιος, ξεκαθαρίζοντας πως η αναγνωρισιμότητα δεν τον αποσπά από τον στόχο του.

«Η αναγνωρισιμότητα δεν με αποσπάει από τον στόχο μου. Δεν με ορίζει κανείς για το ποιος είμαι, πάντα ήξερα ποιος είμαι, ακόμα κι όταν ο κόσμος δεν με εκτιμούσε, ήξερα ποιος είμαι και τώρα που ο κόσμος με υπερεκτιμά πάλι ξέρω ποιος είμαι» δήλωσε και παραδέχθηκε ωστόσο πως δεν είναι έτοιμος να δεχτεί το τέλος της αναγνωρισιμότητας.