«Έχω παπούτσια τα οποία φτάνουν...» - "Κόλαφος" ο Fy για την συλλογή του

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Έχω παπούτσια τα οποία φτάνουν...» -

O Fy παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, το πρωί της Δευτέρας 5/9, και μίλησε αναλυτικά για την επιτυχία που έχει κάνει το τραγούδι του "Το νησί", αλλά και για την συλλογή από τα παπούτσια του, τα οποία κοστίζουν πολλές φορές πολλές χιλιάδες ευρώ, ενώ και στην εμφάνισή του στα βραβεία MAD φορούσε άλλο ένα πανάκριβο ζευγάρι.

Φυσικά, όσο μεγάλη αναγνώριση κι αν έχει γνωρίσει μέσα από το τελευταίο του κομμάτι, θεωρεί πως έχει κάνει κι άλλες επιτυχίες, οι οποίες ήταν και ακόμη πιο μεγάλες, αλλά καταλαβαίνει πως το συγκεκριμένο τραγούδι είναι σαν "υμνος" για το καλοκαίρι.

Οι δηλώσεις του Fy

«Και βέβαια. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά έτσι; Έχω κάνει και μεγαλύτερα τραγούδια από αυτό», είπε αρχικά στο σχόλιο της δημοσιογράφου για το πόσο καλά έχει πάει το single του και συμπλήρωσε: «Αναμφισβήτητα, δεν υπάρχει κάποιο άλλο τραγούδι αυτή τη στιγμή που να είναι, όχι μόνο όσο hot ως ο ύμνος».

«Έχω πολύ μεγάλη συλλογή σε παπούτσια. Δεν είναι ότι απλά έχω μεγάλη συλλογή σε παπούτσια. Έχω μεγάλη συλλογή σε συλλεκτικά παπούτσια. Δηλαδή, έχω παπούτσια τα οποία φτάνουν και τύπου 4 χιλιάρικα τώρα», κατέληξε.

«Καλό είναι να...»

Πολλές αντιδράσεις προκλήθηκαν από τις εικόνες βίας που διαδραματίστηκαν σε live εμφάνιση του Snik, με πολλές μαρτυρίες να υποστηρίζουν πως ο ίδιος ο τραγουδιστής ξεκίνησε την φασαρία. Ανάμεσα σε όσους τοποθετήθηκαν για το συμβάν ήταν και ο Fy τον οποίο συνάντησε η κάμερα του της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.

Ο ίδιος, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τον καβγά και καταδίκασε χωρίς δεύτερη σκέψη το γεγονός.

«Εγώ εκπροσωπώ τη μουσική δεν εκπροσωπώ την τραπ, εγώ εκπροσωπώ τα vibes μου, εκπροσωπώ τον εαυτό μου κανέναν άλλον. Καλό είναι να μη γίνονται αυτά γιατί η μουσική ενώνει» ανέφερε χαρακτηριστικά ο καλλιτέχνης.