Καρναβάλι Ξάνθης: Όλη η αλήθεια για τα 26 χιλιάρικα που πήρε η Λένα Ζευγαρά

Μίλησε ο υπεύθυνος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό, πως η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια του κοινού, Λένα Ζευγαρά θα άνοιγε το καρναβάλι της Ξάνθης, με την αμοιβή της ωστόσο για την παρουσία της να προβληματίζει (δείτε εδώ την ανακοίνωση για το ποσό).

Πιο αναλυτικά το υπέρογκο ποσό, που έδωσαν στη Ζευγαρά έγινε γνωστό και σχολιάστηκε έντονα από το πάνελ του Πρωινού, κάτι που στη συνέχεια έκανε έξαλλο τον Νίκο Μουτσινά (δείτε εδώ την αντίδρασή του).

Λίγες ημέρες λοιπόν πριν τη διοργάνωση και συγκεκριμένα την Τρίτη 14/2 στο Super Κατερίνα έκανε δηλώσεις ο υπεύθυνος καρναβαλιού Ξάνθης, με τον ίδιο να αποσαφηνίζει, πως το υπέρογκο αυτό ποσό δεν αναλογεί όλο στη Ζευγαρά, αλλά και στην κάλυψη όλων των εξόδων της ομάδας της.

Οι δηλώσεις του υπεύθυνου καρναβαλιού Ξάνθης για την αμοιβή της Λένας Ζευγαρά

«Χαίρομαι που με ρωτάτε, για να γνωρίζει και ο κόσμος. Αυτό το ποσό είναι όλο το καλλιτεχνικό κομμάτι, ο φόρος, ο ΦΠΑ, τα έξοδα, η διαμονή, είναι τα πάντα. Υπήρχαν 16 άτομα ορχήστρα μαζί με τη Λένα Ζευγαρά», αφήνοντας να εννοηθεί το budget των 26.000 ευρώ.

«Αυτό που βγήκε λάθος είναι ότι η Λένα Ζευγαρά πήρε αυτά τα χρήματα και όλο αυτό παρεξηγήθηκε. Επειδή εγώ την ξέρω τη Λένα και είναι τόσο καλό και απλό παιδί, ποτέ δεν έχει προκαλέσει. Είναι μία ολόκληρη ομάδα. Όλη η εκδήλωση κοστίζει 26.000 ευρώ να το καταλάβει κι ο κόσμος», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.