«Χώρισαν; Δεν...» - ''Πάγωσε'' η Ζενεβιέβ στον αέρα του Alpha με το διαζύγιο που ανακοινώθηκε

Τους ήξερε πολύ καλά!

NDP

Σαν "βόμβα" έσκασε πριν από λίγες ημέρες η είδηση, πως ο Γιώργος Μαυρίδης και Κρίστη Καθάργια, μετά από εννέα μήνες γάμου και όλα τα κοινά σχέδια, που έκαναν για το μέλλον τους αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο και να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Οι ίδιοι δεν έχουν επιβεβαιώσει με επίσημες δηλώσεις την είδηση, ωστόσο μέσα από την νέα κίνηση της ψυχολόγου λέγονται πολλά (δείτε την εδώ). Το περιβάλλον τους παραμένει στεναχωρημένο, καθώς ήταν πολύ ταιριαστοί και μάλιστα όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα.

Expand player

Μια έντονη λοιπόν αντίδραση είχε στη συνέντευξη, που προβλήθηκε τη Δευτέρα 6/3 στο Super Κατερίνα μια γυναίκα, που τους γνώριζε πολύ καλά, ειδικά μέσα από τη συμμετοχή τους στο Asia Express με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να στεναχωριέται πολύ με τις εξελίξεις, που έμαθε εκείνη την ώρα για το ζευγάρι.

Πάγωσε κοινή γνωστή του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστη Καθάργια με την είδηση του χωρισμού τους

«Χώρισαν; Α δεν το ήξερα Τι κρίμα… Δεν πειράζει. Είναι πανέμορφοι άνθρωποι και οι δύο. Τους εύχομαι τα καλύτερα», είπε γεμάτη απορία η Ζενεβιέβ.

Ο κουμπάρος του Μαυρίδη & της Καθάργια "έσπασε" τη σιωπή του για το διαζύγιό τους

Ένας από τους ανθρώπους που γνώριζε την κατάσταση ωστόσο, είναι ο Γιώργος Κατσινόπουλος, ο πρώην παίκτης του Nomads και personal trainer ο οποίος τους πάντρεψε (δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση για τον χωρισμό τους). Ο ίδιος, λοιπόν, μίλησε το πρωί της Δευτέρας 6/3 στην εκπομπή του STAR, Breakfast at Star και προχώρησε σε δηλώσεις για την σχέση τους.

«Τα παιδιά να' ναι καλά και τα δύο, άσχετα αν έγινε ό,τι έγινε. Βέβαια, η ανάρτηση που έκανα στο Instagram δεν έχει να κάνει με αυτό το πράγμα. Όταν θελήσει ο Γιώργος να μιλήσει, θα μιλήσει. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Κατσινόπουλος.

«Είναι και ένα θέμα που δεν θέλω να το πάρω εγώ πάνω μου. Το ζευγάρι είναι μεγάλα παιδιά. Ό,τι είναι να πούνε θα το πούνε. Έχω υποσχεθεί στον Γιώργο να μην πάρω μέρος, δεν θέλει και ο ίδιος να πάρει μέρος», πρόσθεσε αμέσως μετά και κατέληξε: «Είναι κάτι που μόνο οι δυο τους θα δώσουν απαντήσεις».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δεν θέλει καμία επαφή μαζί του - Η πρώτη κίνηση της Καθάργια μετά το διαζύγιο της με τον Μαυρίδη

Ο γάμος του κράτησε μόνο 9 μήνες - Διαζύγιο για τον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθάργια