Δεν θέλει καμία επαφή μαζί του - Η πρώτη κίνηση της Καθάργια μετά το διαζύγιο της με τον Μαυρίδη

Τι συνέβη;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(NDPPHOTO / NDP PHOTO)
(NDPPHOTO / NDP PHOTO)

Από το πρωί της Τρίτης (28/2) όπως αποκαλύφθηκε στην πρωινή εκπομπή Super Κατερίνα, ο Γιώργος Μαυρίδης με την Κρίστη Καθάργια τράβηξαν χωριστούς δρόμους με τον λόγο να μένει ακόμη, άγνωστο (δείτε εδώ το βίντεο).

Μπορεί όμως να έχουν περάσει μερικές μόνο ώρες από την στιγμή που δημοσιοποιήθηκε η κατάσταση του ζευγαριού, αλλά δεν δίστασαν αμέσως να σβήσουν τις κοινές φωτογραφίες τους από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram.

Οι φωτογραφίες στα social των Μαυρίδη και Καθάργια

Ο παρουσιαστής και η ψυχολόγος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Μάιο του 2022, ενώ λίγο καιρό αργότερα ταξίδεψαν στην Ασία για τις ανάγκες του παιχνιδιού του STAR, «Asia Express».

Βέβαια, αν καποιος μπεί στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instargram θα δει ότι έχουν σβήσει τα πάντα, ειδικά από το ταξίδι τους στην Ασία, που πολύ συχνά όσο βρισκόταν εκεί αναρτούσαν φωτογραφίες και βίντεο από εκεί.

Οι μόνες φωτογραφίες που δεν έσβησε ο Γιώργος Μαυρίδης την ρομαντική πρόταση γάμου στην παραλία και μία ακόμη με τους τετράποδους φίλους τους. Από την μεριά της, η Κρίστη Καθάργια έσβησε ότι είχε σχέση με τον Μαυρίδη και κράτησε μόνο μία που είναι ντυμένη νύφη στο πλευρό του πανέμορφου γιου της.

Η ανάρτηση του Γιώργου Μαυρίδη για την Κρίστη Καθάργια με αφορμή το Asia Express

Να υπενθυμίσουμε ότι σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση προχώρησε το βράδυ της Παρασκευής 30/0 ο Γιώργος Μαυρίδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, με αφορμή την πρεμιέρα του Asia Express.

Ο ίδιος συγκεκριμένα αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο παιχνίδι μαζί με τη σύζυγό του, Κρίστη Καθάργια (δείτε εδώ τα υπόλοιπα ζευγάρια).

«Καταρχας θα έπρεπε να διαλέξω το ταίρι μου, να πάρω τον κολλητό μου και να πάω για την νίκη, η να επιλέξω το κοριτσι μου και να ζήσω μια μαγική εμπειρία μαζί της. Διαλέξα λοιπόν να πάρω μαζί μου το κοριτσι μου γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να αποβάλλω από μέσα μου τον ανταγωνισμό και να το απολαύσω, χωρίς να με νοιάζει το έπαθλο.

Ήθελα πάρα πολύ να της μεταδώσω όλα αυτά τα ωραία που έχουν δει τα μάτια μου ταξιδεύοντας σε όλο τον κόσμο και έχοντας γίνει ενα με τους ντόπιους, ήθελα να δει ότι εχω δει, να νιώσει πρωτόγνωρα συναισθήματα και να ζήσει ότι εχω ζήσει για να τα θυμάται σε όλη της την ζωή.

Ξεκίνησα λέγοντας ότι για μένα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, ήταν γιατί είχα μια τεράστια ευθύνη. Ταξιδεύοντας τον κόσμο τα μάτια μου είδαν άπειρα πράγματα και καταστάσεις που κάποιες φορές γίνοντουσαν πολύ επικίνδυνες. Έχοντας λοιπόν μαζί μου την σύντροφό μου θα έπρεπε να είμαι σίγουρος ότι θα την επιστρέψω πίσω στο σπίτι της, όπως την πήρα, έτσι λοιπόν φεύγοντας υποσχέθηκα σε ένα μικρό παιδί ότι θα του φέρω πίσω την μητέρα του ευτυχισμένη, υγιή και γεμάτη εμπειρίες», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

undefined