Ο γάμος του κράτησε μόνο 9 μήνες - Διαζύγιο για τον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθάργια

Οριστικός χωρισμός!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Μπορεί οι σχέσεις του με τον πρώην κολλητό του Σάκη Τανιμανίδη πλέον να έχει φτιάξει, ωστόσο μια άλλη χάλασε. Συγκεκριμένα, αυτή με την Κρίστη Καθάργια. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή Super Κατερίνα στον ALPHA, χώρισαν οριστικά με τον Γιώργο Μαυρίδη έπειτα από 9 μήνες γάμου.

Μπορεί να έδειχναν άκρως ερωτευμένοι και πρόσφατα να τους είδαμε να συμμετέχουν ως ζευγάρι στο Asia Express στο STAR, ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται πως στη συνέχεια ήταν εντελώς διαφορετικά.

Σύμφωνα λοιπόν με την εκπομπή, Γιώργος Μαυρίδης και Κρίστη Καθάργια έχουν ήδη κάνει αίτηση διαζυγίου με το χωρισμό τους να είναι οριστικός.

Τι έλεγαν στην τελευταία τους τηλεοπτική εμφάνιση Γιώργος Μαυρίδης και Κρίστη Καθάργια

O Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθαργιά παραχώρησαν στις 4/12 από κοινού της τελευταία τους τηλεοπτική συνέντευξη στο Dot του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό: Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής έχει χωρίσει εδώ κι ένα μήνα και κανείς δεν το πήρε χαμπάρι

Το ζευγάρι, μπορεί να μην επιθυμούσε να προκαλεί με την προσωπική του ζωή, ωστόσο μετά τον γάμο του, που βγήκε στο φως της δημοσιότητας (δείτε εδώ τον Μαυρίδη να υπογράφει μαζί με το γιο της) και μετά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, βλέπαμε να εξοικειώνονται με τις δηλώσεις.

Στην τελευταία τους τηλεοπτική εμφάνιση είχαν μιλήσει λοιπόν, με άνεση και για τα προσωπικά τους, τη στιγμή της γνωριμίας τους και το ένστικτο της Κρίστη για τη εξέλιξη της σχέσης τους.

«Ένιωσα διαφορετικά όταν τον γνώρισα. Όταν γνωριστήκαμε εγώ ήμουν ελεύθερη και μόλις δίνω το χέρι μου κάτι ένιωσα, ότι κάτι συμβαίνει. Ήταν διαφορετική η αίσθηση της γνωριμίας, σαν να το έβλεπα μετά να συμβαίνει», είπε η Κρίστυ Καθαργιά με τον Γιώργο Μαυρίδη να τονίζει:

«Πολλά χρόνια ήμουν εργένης, περνούσα πολλά χρόνια να είμαι μέσα στο σκάφος και περνούσα καταπληκτικά. Γνωρίζω την αδερφή της και έτσι γνώρισα και την Κρίστυ. Προφανώς μου άρεσε και έστειλα στην αδερφή της μήνυμα που έχει γίνει screenshot σε όλη την οικογένεια. Και είπα ότι δεν πειράζει που έχετε πάει Λιτόχωρο, εξάλλου εγώ θα την παντρευτώ μία μέρα και θα την βλέπω κάθε μέρα».