«Τελείωσε η εκπομπή, είχαμε κάποιες διαφωνίες και...» - Οι πραγματικές σχέσεις του Σάκη Τανιμανίδη με τον Γιώργο Μαυρίδη μετά την επανασύνδεση

Γιατί είχαν σταματήσει να μιλάνε;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Τελείωσε η εκπομπή, είχαμε κάποιες διαφωνίες και...» - Οι πραγματικές σχέσεις του Σάκη Τανιμανίδη με τον Γιώργο Μαυρίδη μετά την επανασύνδεση

Ο Σάκης Τανιμανίδης, επέστρεψε από το ταξίδι του με την Χριστίνα Μπόμπα, εξαιτίας του οποίου δημιουργήθηκε τεράστιος "σάλος" (δείτε εδώ τι συνέβη), και βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, στο κανάλι του ΑΝΤ1, Πρωινό.

Ο ίδιος, λοιπόν, μίλησε αναλυτικά για όλα, ωστόσο υπάρχει ένα σημείο της συνέντευξής του το οποίο έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Πρόκειται για την αναφορά του στον Γιώργο Μαυρίδη, με τον οποίο αφού σταμάτησε η εκπομπή που παρουσίαζαν μαζί, World Party, έκοψαν κάθε επαφή και τα ξαναβρήκαν πριν από λίγους μήνες στην βάφτιση των παιδιών του παρουσιαστή.

Ποιες είναι οι πραγματικές σχέσεις του Σάκη Τανιμανίδη με τον Γιώργο Μαυρίδη

«Με τον Γιώργο, προφανώς κάποια στιγμή η σχέση μας από πολύ φιλική εξελίχθηκε σε όχι φιλική, αλλά δεν μαλώσαμε ποτέ. Απομακρυνθήκαμε. Τελείωσε η εκπομπή, είχαμε κάποιες διαφωνίες, ποτέ δεν υπήρξε κάποιος τσακωμός. Απλά απομακρυνθήκαμε. Τελείωσε η εκπομπή, εκείνη την εποχή συμπτωματικά ήρθα στην Αθήνα, γνώρισα την Χριστίνα, έφτιαξα την οικογένειά μου, οπότε απομακρυνθήκαμε.

Μετά από χρόνια υπήρξαν κάποιες αφορμές που τα είπαμε και τηλεφωνικά. Ήρθε η στιγμή που βαφτίσαμε τα παιδιά μας και λέω “γιατί να μην πω στον Γιώργο να έρθει;” Αυτά που μας ενώνουν με τον Γιώργο είναι πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν και χάρηκα πάρα πολύ που ήρθε και χάρηκε και αυτός νομίζω πάρα πολύ.

Τώρα είμαστε μια χαρά. Δεν κάνουμε παρέα, αλλά δεν έχουμε και κάτι να χωρίσουμε. Έχουμε ξαναμιλήσει στο τηλέφωνο. Χάρηκα πάρα πολύ που ήρθε. Είχα να τον δω χρόνια, τον είδα, τον αγκάλιασα, χάρηκα πολύ. Εγώ τον κάλεσα, γιατί ήθελα να τον καλέσω. Τον ήθελα εκεί, το ήθελε και αυτός και ήρθε», είπε χαρακτηριστικά.