"Σάλος" με την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη - Τι συνέβη

Εξαγριωμένο το πλήθος με τους δύο γονείς

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα ζευγάρι που αγαπά πολύ τα ταξίδια και από τη στιγμή που οι κόρες τους γεννήθηκαν, οι δυο τους δεν έχουν την ευκαιρία να κάνουν τόσα όσα είχαν συνηθίσει νωρίτερα, κάτι που φυσικά δεν τους ενοχλεί, καθώς τα παιδιά τους είναι πάντα η προτεραιότητά τους και κάνουν τα πάντα για να είναι χαρούμενα (δείτε εδώ τι συνέβη στην εκδρομή τους στην Αράχοβα), ωστόσο όποτε μπορούν προσπαθούν να ξεκλέβουν λίγο χρόνο και να ζουν ρομαντικές στιγμές οι δυο τους μακριά από αυτά.

Αυτές τις μέρες, μάλιστα, το ζευγάρι βρίσκεται στην Σαουδική Αραβία και μιας που τα social media τους είναι μεγάλο κομμάτι της δουλειάς τους, δημοσιεύουν συχνά μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τις δραστηριότητές τους εκεί.

Επισκέφθηκαν μεγάλους και χλιδάτους ουρανοξύστες, έκαναν πικ νικ στην έρημο, και παρακολούθησαν ένα φαντασμαγορικό σόου με τα drones, ενώ δεν έλειψε και η επίσκεψη στη Formula E για τους αγώνες με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

"Σάλος" με την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη

Το κοινό, όμως, εξαγριώθηκε μαζί τους, με πολλούς να σχολιάζουν το γεγονός πως παρουσιάζουν συνεχώς τα πλούτη τους, ενώ άλλοι στάθηκαν περισσότερο στο ότι δεν έχουν πάρει τις κόρες τους μαζί. Μερικοί, επίσης, δεν δίστασαν να σχολιάσουν μέχρι και το ντεκολτέ της νεαρής μαμάς, με τα μηνύματα να μην έχουν σταματημό μετά τις αναρτήσεις τους.

«Με ευκολία αφήνουν τα παιδιά τους για διακοπές αυτοί... Τα χρόνια περνούν κ η βρεφική ηλικία δεν θα γυρίσει πίσω.... Οπότε πρέπει να χαρούν τα παιδιά τους τώρα κ δόξα το θεό το ζευγάρι έχει κάνει τόσα ταξίδια στη ζωή τους που αν κάνουν ένα λιγότερο δε θα πάθουν και τίποτα... Υπάρχουν ζευγάρια που δεν έχουν κάνει κανένα.. Η Αδικία της ζωής...», ήταν ένα από αυτά, ενώ κάποιοι άλλοι έγραφαν:

«Επιτρέπουν να κυκλοφορεί γυναίκα εκεί χωρίς αμπάγια; Πάει χάλασαν και αυτοί. Δεν μας επέτρεπαν χωρίς μαντήλα και το ράσο τους, ήταν πολύ αυστηρά, φαίνεται πως κάτι άλλαξε», «Περπατώντας τρίζουν τα πλακάκια αλλά και τα ανθρώπινα δικαιώματα των γυναικών που είναι ανύπαρκτα εκεί…αλλά όλα καλά, το βίντεο να βγει και τα Saudi nights, υπερασπιστές των δικαιωμάτων όταν μας συμφέρει», «Καταραμένη φτώχεια. τι επίδειξη πλούτου είναι αυτή», «περπάτημα σα να πιστεύουν ότι είναι διάσημοι στη Σαουδική Αραβία ξέρω εγώ».

Οι δυο τους δεν μπήκαν καν στην διαδικασία να απαντήσουν σε όλα αυτά, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που δημιουργείται τέτοιος ντόρος εξαιτίας τους (δείτε εδώ το ξέσπασμά της influencer για τα μηνύματα για το ντεκολτέ της σε προηγούμενη ανάρτηση και την απάντηση του παρουσιαστή), ωστόσο η απάντηση ήρθε μέσα από τους φανς τους:

«Ηρεμήστε λίγο στα σχόλια, ο άνθρωπος ανέβασε ένα βίντεο με την γυναίκα του, τόσο απλά και τόσο ήρεμα, αν ήταν κανένας άλλος τίποτα δεν θα λέγατε, αφήστε τους ανθρώπους να ζήσουν την ζωή τους και μην τρώγεστε με τα ρούχα σας συνέχεια σε κάθε ανάρτηση τους. Μακάρι όλοι να αγαπούσαν και να σέβονταν την γυναίκα τους όπως ο Σάκης και αν εκεί τους βλέπουν ας περνούν παράδειγμα».