Στα πατώματα ο Τανιμανίδης και η Μπόμπα για τις δίδυμες - Ντυμένες με γούνες στην Αράχωβα

Η ανάρτηση στο instagram!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @chrismpo)
(instagram / @chrismpo)

Μια μέρα μετά τα Χριστούγεννα και η πιο αγαπημένη οικογένεια της ελληνικής showbiz, πρόλαβε να κάνει μια γιορτινή απόδραση. Φυσικά, αναφερόμαστε στον Σάκη Τανιμανίδη, που με την χθεσινή του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, προκάλεσε ευχάριστα συναισθήματα στους ακόλουθους του (δείτε εδώ την ανάρτηση του) και την αγαπημένη του Χριστίνα Μπόμπα.

Το ερωτευμένο ζυγάρι, κατάφερε μέσα από το πολυάσχολο πρόγραμμα τους, μιας και έχει ανοίξει μαγαζί πλέον (δείτε εδώ τι μαγαζί άνοιξε) να φύγει για λίγο από την Αθήνα και να ξεσκάσει από τις υποχρεώσεις.

Η οικογενειακή απόδραση των Τανιμανίδη με Μπόμπα στην Αράχωβα

Μια γεύση από το πως πέρασαν τα φετινά τους Χριστούγεννα μας έδωσαν μέσα από το instagram ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα.

Το ζευγάρι που το καλοκαίρι του 2018 ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας και στα τέλη Ιουνίου του 2021 υποδέχτηκαν στον κόσμο τις δίδυμες κόρες τους Αριάνα και Φιλίππα που συμπλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία και επισφράγισαν τον έρωτά τους.

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι τα δεύτερα που η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης περνάνε με τις κόρες τους και αυτό είναι κάτι που τα κάνει πιο ξεχωριστά, όπως ξεχωριστή είναι και η κάθε στιγμή μαζί τους από τη μέρα που γεννήθηκαν.

Φέτος λοιπόν το ζευγάρι αποφάσισε να περάσει τα Χριστούγεννα στην Αράχωβα με τις κόρες του και μερικούς καλούς του φίλους απολαμβάνοντας όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές. Η γνωστή instagram influencer, που τον τελευταίο καιρό είχε λάβει μια θύελλα αντιδράσεων για τις αναρτήσεις της (δείτε εδώ τον λόγο).

«Μια γεύση από τα δικά μας Χριστούγεννα. Τα καλύτερα της ζωής μας για 2 πολύ προφανείς λόγους! Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις υπέροχες ευχές! Υγεία και αγάπη σε όλους μας» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Χριστίνα Μπόμπα.


Να υπενθυμίσουμε την απεριόριστη αγάπη που έχει η Χριστίνα Μπόμπα για τις κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα. Πριν από λίγο καιρό, με αφορμή τα Χριστούγεννα, η ίδια βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να μαζέψει συγγενείς και φίλους και να μαγειρέψουν όλοι μαζί. Έτσι, μαζί με την μαμά της και την καλή της φίλη, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, όπως και με τις κόρες της, συγκεντρώθηκαν στην κουζίνα του σπιτιού και άρχισαν να φτιάχνουν κουλουράκια. Τα παιδιά της φαίνεται πως το διασκέδασαν αρκετά, όμως το αποτέλεσμα θα τους αρέσει σίγουρα ακόμη περισσότερο.

Μάλιστα, η κολλητή της, δημοσίευσε και την συνταγή που ακολούθησαν, βοηθώντας έτσι όλες τις γυναίκες και τους άντρες που δεν έχουν ιδέα από αυτά, ενώ για να γίνει η διαδικασία ακόμη πιο διασκεδαστική, έδωσαν στη ζύμη διάφορα σχήματα.

Χριστίνα Μπόμπα κουλουράκια

Χριστίνα Μπόμπα παιδιά