«Τα γέλια μας να κρατήσουν για...» - Η όλο έρωτα ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη στην Χριστίνα Μπόμπα

Την αγαπάει πάρα πολύ!

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / @chrismpo)
(instagram / @chrismpo)

Χριστούγεννα 25/12 σήμερα και φυσικά γιορτάζουν οι Χρήστοι και οι Χριστίνες. Μαζί με αυτούς γιορτάζει και η Χριστίνα Μπόμπα, που πριν από λίγο καιρό είχε αναρτήσει στο instagram κάποιες εξελίξεις με τις κόρες της (δείτε εδώ τι).

Ο Σάκης Τανιμανίδης, ήθελε με τον δικό του πάντα ξεχωριστό τρόπο να κάνει μια αφιέρωση στην αγαπημένη του σύζυγο Χριστίνα.

Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη για την Χριστίνα Μπόμπα

Την ονομαστική της εορτή έχει σήμερα, ανήμερα των Χριστουγέννων η Χριστίνα Μπόμπα και από εκείνους που της ευχήθηκαν πρώτοι ήταν φυσικά ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής ανέβασε στο Instagram μια κοινή του φωτογραφία με την Χριστίνα Μπόμπα, στην οποία εκείνη του δίνει ένα τρυφερό φιλί.

Τα φετινά Χριστούγεννα βρίσκουν τον Σάκη Τανιμανίδη και τη Χριστίνα Μπόμπα στην Αράχωβα, με τις κόρες τους Αριάνα και Φιλίππα.

Ο ίδιος έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: «Σήμερα γιορτάζει το κορίτσι μου…η Χριστίνα μου! Τα γέλια μας να κρατήσουν μια ζωή! Καλά Χριστούγεννα!».


Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους

Να υπενθυμίσουμε ότι πως το σπίτι γενικότερα έχει μετατραπεί σε παιδική χαρά με τα παιχνίδια των κοριτσιών να είναι αμέτρητα. Για τις γιορτές, όμως που έρχονται αποφάσισαν όλοι μαζί να επικρατήσει το κόκκινο και το άσπρο στο σαλόνι τους στολίζοντας όλοι μαζί, όπως είδαμε με μια ανάρτηση της Χριστίνας στο instagram ένα γεμάτο ζαχαρωτά δέντρο.

«Φέτος τον στολισμό τον επιμελήθηκαν τα πιο γλυκά πλάσματα, η Αριάνα και η Φιλίππα !!! #feelingblessed #familymoments #christmasdecorations #twinsisters #happyfamily», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στην ανάρτησή της στο instagram.

Μπόμπα - Τανιμανίδης ΧριστούγενναΜπόμπα - Τανιμανίδης Χριστούγεννα