Χριστίνα Μπόμπα: Ξεκίνησαν να μιλούν οι κόρες της - Τα πρώτα τους λόγια

Πανευτυχής η μαμά με τις πρώτες λεξούλες

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(instagram / chrismpo)
(instagram / chrismpo)

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει κερδίσει τις καρδιές των ακόλουθων της στα social media, είτε με αυτήν, είτε με τις δύο πανέμορφες κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα. Η γνωστή influencer γεμίζει με αγάπη και "γλύκα" το Instagram όταν αναρτεί φωτογραφίες στο instagram με τον αγαπημένο της σύζυγο, Σάκη Τανιμανίδη, - που πρόσφατα έγινε λόγος για την "συνάντηση" του με τον Γιώργο Μαυρίδη( δείτε εδώ τι είπε ο πρώην παίκτης του Asia Express) - και τις δυο γεμάτες ενέργεια δίδυμες κόρες της, τα social "βουλιάζουν" από μηνύματα συμπαράστασης.

Τα πρώτα λόγια των δίδυμων παιδιών της Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε το νέο της Q & A στο instagram απαντώντας στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων για τη μητρότητα και την καθημερινότητα με τις κόρες της.

Οι δίδυμες, Αριάνα και Φιλίππα είναι σχεδόν 1,5 έτους, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα πραγματοποίησαν την βάφτιση των κοριτσιών τους στη Μύκονο (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πρώτη φορά πως σκέφτεται να μεγαλώσουν την οικογένειά της, ενώ οι μικρές έχουν ξεκινήσει να λένε τις πρώτες λέξεις φωνάζοντας «μαμά».

Πώς είναι η καθημερινότητα με τις μικρούλες;

– Αχ είναι τόσο απολαυστικές… Βέβαια όλη μέρα μας τρέχουν αλλά είναι τόσο ωραία!

Πώς τα πας με τις μικρές; Εμείς 17 μηνών δίδυμα, δεν μπορώ

-Τα καταφέρνουμε, αλλά έχουμε βοήθεια πια και μπορούμε να δουλεύουμε.

Πώς είναι οι μικρές; Σε έχουν πει «μαμά»;

-Μιλάνε πάρα πολύ. Μαμά λένε καιρό τώρα, αλλά τα λένε σχεδόν όλα πια με τον δικό τους μπεμπεδίστικο τρόπο

Σκέφτεστε να κάνετε και άλλα παιδάκια;

– Ναι, αλλά αργότερα, να συνέλθω λίγο πρώτα.

Οι απαντήσεις της Χρ. Μπόμπα
(Instagram / chris.bo)

Οι απαντήσεις της Χρ. Μπόμπα
(instagram / chrisbo)

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με την μαμά της και την καλή της φίλη, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, όπως και με τις κόρες της, συγκεντρώθηκαν στην κουζίνα του σπιτιού και άρχισαν να φτιάχνουν κουλουράκια. Τα παιδιά της φαίνεται πως το διασκέδασαν αρκετά, όμως το αποτέλεσμα θα τους αρέσει σίγουρα ακόμη περισσότερο.

Μάλιστα, η κολλητή της, δημοσίευσε και την συνταγή που ακολούθησαν, βοηθώντας έτσι όλες τις γυναίκες και τους άντρες που δεν έχουν ιδέα από αυτά, ενώ για να γίνει η διαδικασία ακόμη πιο διασκεδαστική, έδωσαν στη ζύμη διάφορα σχήματα.

Χριστίνα Μπόμπα κουλουράκια

Χριστίνα Μπόμπα παιδιά