Καλοντυμένες και κακοντυμένες στη βάφτιση των κοριτσιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα, στη Μύκονο

Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες celebrities

Julie Saropoulos
Fashion Editor
NDP
NDP

Τo Σάββατο, 17/09/2022, ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr βρέθηκε στον Πλατύ Γιαλό, στη Μύκονο, στην εκκλησία της Αγίας Άννας, για τη βάφτιση των κοριτσιών του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα. Εκεί παρευρέθηκαν πολλοί φίλοι του ζευγαριού, καθώς και οι συγγενείς τους. Ο στολισμός της εκκλησίας ήταν αδιαμφισβήτητα εντυπωσιακός. Πάμε να δούμε και τα ντυσίματα, καθώς κάποιες κυρίες ήταν καλοντυμένες... όμως άλλες όχι και τόσο.

Οι εμφανίσεις στη βάφτιση

Δε θα μπορούσα να μη ξεκινήσω με τη Χριστίνα Μπόμπα, η οποία έλαμψε με την επιλογή του φορέματος της. Είναι δημιουργία της ταλαντούχας σχεδιάστριας μόδας, Σίλιας Κριθαριώτη, custom made, δηλαδή φτιαγμένο μόνο για την ημέρα της βάφτισης, maxi, διάφανο, με εσωτερικό μπεζ μεσοφόρι.

Πιο συγκεκριμένα είναι από τούλι, στολισμένο με κρύσταλλα Swarovski και κεντημένα λουλούδια από οργάντζα σε αποχρώσεις του ροζ. Το εντυπωσιακό φόρεμα της συλλογής Haute Couture, στο τέλος της ουράς, έχει παλ ροζ ostrich feathers.

Εάν όχι η καλύτερη, είναι μία από τις ωραιότερες εμφανίσεις της. Τα μαλλιά της τα μάζεψε χαλαρά πίσω, ενώ το μακιγιάζ της ήταν ελαφρύ.

Χριστίνα Μπόμπα
NDP

Δες εδώ και την εμφάνιση της σε γάμο φιλικού τους ζευγαριού την περασμένη εβδομάδα, και το φόρεμα που σου προτείνω για να αντιγράψεις το στιλ της.

Χριστίνα Μπόμπα
NDP

Στη βάφτιση παρευρέθηκαν και οι φίλοι τους, το ζευγάρι Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου και Ηλίας Μπόγδανος. Η Αλεξάνδρα επέλεξε μία λευκή ολόσωμμη φόρμα, στράπλες, σατινέ, την οποία συνδύασε με flat παντόφλες και την λαχανί τσάντα, με στρας από το Zara, που σου πρότεινα πρόσφατα (βρες εδώ τον κωδικό της και δες ακόμη 2 παρόμοιες που σου προτείνω).

Θα προτιμούσα σίγουρα ένα άλλο ζευγάρι παπούτσια και ίσως διαφορετικά μαλλιά. Γενικά δεν τρελάθηκα με την εμφάνιση της... θα μπορούσε και καλύτερα.

Πέτρος Απαλάκης-Σάκης Τανιμανίδης-Αλεξάνδρα Εξαρχοπουλου-Ηλίας Μπόγδανος
NDP

Στη συνέχεια περνάμε στη Μαρίνα Βερνίκου, η οποία ποζάρει με τον Γιώργο Ντάβλα. Έκανε μία πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση, καθώς και αυτή επέλεξε ένα see through item, την μπλούζα της, η οποία είναι πολύ όμορφη και ιδιαίτερη. Την συνδύασε με ένα σαμπανιζέ, σατέν, wide leg παντελόνι και μεταλλιζέ ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Γιώργος Ντάβλας-Μαρίνα Βερνίκου
NDP

Η μητέρα του Σάκη Τανιμανίδη, Ματούλα Τανιμανίδη, ήταν πολύ όμορφη, μέσα στο κόκκινο, maxi φόρεμα που επέλεξε. Έχει λεπτομέρειες από λουλούδια, με ραμμένες χάντρες στο πλάι του φορέματος και της πάει πολύ.

Μητέρα του Τανιμανίδη
NDP

Αφού σχολιάσαμε την μητέρα του Σάκη, θα ολοκληρώσουμε με την αδερφή του, Κασσιανή Τανιμανίδη. Εμφανίστηκε με ένα maxi, σαμπανιζέ, με shimmer φόρεμα, το οποίο είναι cut out, με κοψίματα στο πλάι. Το συνδύασε με τσάντα crossbody, με tribal σχέδια, η οποία δεν ταιριάζει δυστυχώς καθόλου. Θα μπορούσε να φορέσει μία τσάντα όπως της Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου που είδαμε προηγουμένως ή μία από αυτές που σου πρότεινα πρόσφατα, από το Zara (δες τες εδώ).

Αδερφή του Τανιμανίδη
NDP