«Κάποια στιγμή βρεθήκαμε και...» - Πώς έγινε η επανασύνδεση Γιώργου Μαυρίδη και Σάκη Τανιμανίδη

«Το παρελθόν είναι δικό μας και δε θέλω να...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Κάποια στιγμή βρεθήκαμε και...» - Πώς έγινε η επανασύνδεση Γιώργου Μαυρίδη και Σάκη Τανιμανίδη

Καλεσμένοι στην εκπομπή Breakfast at star βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας 21/11 ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστυ Καθάργια. Το ζευγάρι μίλησε για την εμπειρία του από το Asia Express από το οποίο και αποχώρησαν (δείτε εδώ τα χθεσινά 20/11 highlights).

O παρουσιαστής και tattoo arist μάλιστα ρωτήθηκε και για την επανένωσή του με τον Σάκη Τανιμανίδη, με αφορμή την εμφάνισή του στην βάφτιση των διδύμων του παλιού του φίλου, κάτι που σχολιάστηκε εκτενώς, μιας και εδώ και χρόνια είχαν κόψει επαφές.

Πώς έγινε η επανασύνδεση Τανιμανίδη - Μαυρίδη

«Νομίζω ότι κάποια πράγματα είναι καλύτερο να μένουν μεταξύ των ανθρώπων, γενικότερα στις σχέσεις μας. Δεν έχω απαντήσει ποτέ έτσι, είναι η πρώτη φορά. Να σας πω την αλήθεια, το απέφευγα λίγο. Δεν θα αναλύσω το παρελθόν, δεν θέλω, γιατί αυτό είναι δικό μας με τον Σάκη.

Κάποια στιγμή βρεθήκαμε τυχαία στο αεροδρόμιο, μιλήσαμε, ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Κάποια στιγμή αρχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο. Τον πήρα και του ευχήθηκα για τα παιδιά του, κάποια περαστικά για μένα. Είχαμε κάποια ανταλλαγή, σε ανθρώπινο επίπεδο.

Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε, είπα στην Κρίστη ότι θέλω να καλέσω και τα τρία παιδιά από το World Party, τον Σάκη, τον Γιώργο και τον Θοδωρή. Τους κάλεσα και τους τρεις στο γάμο. Κι έτσι ξεκίνησε η φάση, ότι τον καλώ. Δεν μπορούσε να έρθει γιατί είχε τις δικές του δουλειές ο άνθρωπος και είχε και κάποια θέματα υγείας. Και όταν έγινε η βάφτιση, με κάλεσε να πάω. Δεν υπάρχει κάτι άλλο παρασκηνιακό, απλά πράγματα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

Θα εμφανιστούν ξανά μαζί στην τηλεόραση;

Φαίνεται πως η επανασύνδεση είναι οριστική και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, το δίδυμο του World Party ετοιμάζει το επόμενο κοινό τους τηλεοπτικό project. Συγκεκριμένα, φαίνεται πως συζητούν για μια special edition του World Party ή ένα παρόμοιο μοτίβο.

Ωστόσο, τίποτα ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί, βέβαια αν όντως τους δούμε ξανά μαζί κάπου τηλεοπτικά, σίγουρα θα έχει πολύ ενδιαφέρον και θα χαρίσουν στο κοινό απολαυστικές στιγμές.

Ξανά μαζί στην τηλεόραση Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης