Βίντεο ντοκουμέντο από την βάφτιση των διδύμων - Η στιγμή που ο Τανιμανίδης πλησιάζει τον Μαυρίδη

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον τσακωμό τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίντεο ντοκουμέντο από την βάφτιση των διδύμων - Η στιγμή που ο Τανιμανίδης πλησιάζει τον Μαυρίδη

Το απόγευμα του Σαββάτου 17/9 ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα βάφτισαν τις δίδυμες κόρες τους στην Μύκονο (δείτε φωτογραφίες). Ανάμεσα στους καλεσμένους βρέθηκε και ο Γιώργος Μαυρίδης κάτι που προκάλεσε εντυπώσεις, μιας και όπως γνωρίζαμε είναι τσακωμένοι από το τέλος του Wordl Party και μετά.

Τους δύο άνδρες συνέδεε μια μακροχρόνια φιλία και ποτέ δεν διευκρίνισαν το γιατί απομακρύνθηκαν. Όπως φαίνεται όμως ο τσακωμός τους ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Τα τετ α τετ Τανιμανίδη - Μαυρίδη στα βαφτίσια

Η κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε στη βάφτιση και απαθανάτισε την εγκάρδια αγκαλιά των δύο ανδρών, οι οποίοι στη συνέχεια, είχαν μια συνομιλία αρκετής ώρας, σε πολύ καλό κλίμα.

Ο τσακωμός και η κίνηση που διέλυσε τη φιλία τους

Μιλώντας στην κάμερα του edaily πριν από κάτι χρόνια ο παρουσιαστής Γιώργος Μαυρίδης ανέλυσε γιατί πρέπει να συνεργάζεσαι με φίλους, σε αντίθεση με αυτό που πιστεύει ο θυμόσοφος λαός, ρίχνοντας έτσι ένα τεράστιο καρφί προς τον «Mr Survivor», δίχως φυσικά να τον ονοματίσει.

«Αυτό που λέει μια παροιμία "μην κάνεις με φίλους δουλειές" το θεωρώ λάθος. Καλό είναι να κάνεις δουλειές με φίλους, γιατί όταν κάνεις δουλειά με έναν φίλο, καταλαβαίνεις πραγματικά αν είναι φίλος. Για εμένα η φιλία είναι κάτι πολύ σοβαρό. Αν ξεκινήσεις να κάνεις δουλειά με έναν φίλο και τελικά η φιλία μεταφράζεται στον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού, δεν ήσουν ποτέ φίλος. Εσύ κρατάς το νούμερο κι εγώ συνεχίζω» τη ζωή μου» είπε χαρακτηριστικά ο Μαυρίδης και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έκαναν... εικόνα με τα λόγια του τον Τανιμανίδη.
Οπως λέγεται, η «μαχαιριά» στη σχέση των δύο παρουσιαστών ήρθε μετά τον τελευταίο κύκλο του «World Party».

Οι προτάσεις τότε έπεφταν βροχή και για τους δύο. Κι ενώ αρχικά κατάφεραν να διαχειριστούν από κοινού την επιτυχία τους, πιστεύοντας πως τίποτα δεν θα τους χωρίσει, προέκυψε τελικά το Survivor. Ο Σάκης αποδέχτηκε την πρόταση του Σκάι ξεκινώντας μια συνεργασία που ανέβασε πολύ τις τηλεοπτικές μετοχές του. Μοιραία, λοιπόν, χώρισαν οι δρόμοι τους. Ηταν όμως αυτή η εξέλιξη αρκετή για να οδηγήσει τους δύο άλλοτε καρδιακούς φίλους σε απόλυτη ρήξη; Ή μήπως συνέβη και κάτι άλλο;

Η αλήθεια είναι ότι πριν ακόμη χωρίσουν τα... τσανάκια τους ακουγόταν έντονα ότι είχαν προκληθεί εντάσεις μεταξύ τους, εξαιτίας μιας δήλωσης του Γιώργου ότι δεν ήθελε να συνεχίσει το «World Party».
Είναι, μάλιστα, ο ίδιος που τον τελευταίο ενάμιση χρόνο «συντηρεί», μέσα από άλλες δηλώσεις του, το... ψυχροπολεμικό κλίμα ανάμεσα σ’ εκείνον και τον Σάκη.

Τελευταία φορά ήταν με αφορμή τον γάμο του πρώην κολλητού του με τη Χριστίνα Μπόμπα στη Σίφνο, από τον οποίο παρέλασε η μισή ελληνική showbiz, εκτός από τον Μαυρίδη. Οταν, λοιπόν, ο tattoo artist ρωτήθηκε σχετικά από follower του στο Instagram, απάντησε λιτά και ξεκάθαρα: «Δεν με κάλεσε κανείς και πουθενά».