Την αποθέωσε στο Instagram - Το σχόλιο του Σάκη Τανιμανίδη κάτω από την φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα

Ό,τι πιο γλυκό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Την αποθέωσε στο Instagram - Το σχόλιο του Σάκη Τανιμανίδη κάτω από την φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα, λίγο πριν οι δύο κόρες της σβήσουν την τούρτα για τα πρώτα τους γενέθλια, πόζαρε φορώντας το μαγιό της και θέλησε να δώσει ένα διαφορετικό μήνυμα από αυτό που θα περίμενε κανείς. Έντεκα μήνες, λοιπόν, μετά την γέννα των διδύμων η εικόνα της έχει αλλάξει, αλλά ο τρόπος που βλέπει τον εαυτό της είναι ακόμη καλύτερος.

Η νεαρή μανούλα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έδειξε για πρώτη φορά το σώμα της μετά την απόκτηση της Αριάνας και της Φιλίππας και παρόλο που δεν είναι το ίδιο γυμνασμένη και γραμμωμένη, οι καμπύλες και τα "ψεγάδια" που μπορεί να βλέπει όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη εξαφανίζονται, καθώς η χαρά και η ευγνωμοσύνη της για το "δώρο" που της δόθηκε είναι μεγαλύτερη από οποαδήποτε σκέψη.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, από την άλλη πλευρά, που απολαμβάνει τον ρόλο του πατέρα και μας το δείχνει με τα τρυφερά παιχνίδια που παίζουν μαζί, έδωσε την πιο όμορφη απάντηση στα λόγια της γυναίκας του και έδιωξε κάθε αμφιβολία που μπορεί να αιθάνεται για την ομορφιά της.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα για το σώμα της και η απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη

«Φέτος το καλοκαίρι το σώμα μου είναι λιγάκι διαφορετικό… έχει τα σημάδια και τις καμπύλες του πιο όμορφου χρόνου της ζωής μου!», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης, της έκανε το πιο γλυκό σχόλιο: «Φέτος είσαι πιο sexy από ποτέ».

Το σχόλιο του Σάκη Τανιμανίδη στην Χριστίνα Μπόμπα

Ευχάριστα νέα για την οικογένεια

Το πρωί της Πέμπτης 19/5 η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”, συνάντησε την όμορφη και λαμπερή Χριστίνα Μπόμπα. Η νέα μανούλα, που σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τον Σάκη Τανιμανίδη και τη βοήθεια του με τα μωρά, αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις και τα νέα σχέδια του συζύγου της.

Ισχύει ότι της έχει γίνει πρόταση να παρουσιάσει κάτι από κοινού με τον Σάκη Τανιμανίδη; Η Χριστίνα Μπόμπα ξεκαθάρισε μιλώντας στη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη πως «αυτό έγινε παλιά, με τις μπεμπούλες τα έχω αφήσει όλα αυτά πίσω. Όταν κάνω comeback θα σας πω».

«Ο Σάκης Τανιμανίδης ετοιμάζει ένα πάρα πολύ ωραίο project, που πιστεύω ότι θα εμπνεύσει πολύ κόσμο. Είμαι πολύ χαρούμενη που το φέρνει στην Ελλάδα».