Κλέλια Ρένεση: «Η ασφάλεια του δικού μου παιδιού...» - Έξαλλη η ηθοποιός με τα αρνητικά σχόλια για την πορεία

Η ανάρτηση στο instagram!

Η Κλέλια Ρένεση πριν από λίγα 24ωρα βρέθηκε σε πορεία διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα και στο βίντεο που ανάρτησε στα social media, φαίνεται πως έχει στην αγκαλιά της την 4χρονη κόρη της (δείτε εδώ το βίντεο). Βέβαια, η ηθοποιός είχε ξεπσάσει έντονα πριν από λίγες μέρες για την τραγωδία στα Τέμπη (δείτε εδώ το ξέσπασμα της).

Όπως η ίδια έκανε γνωστό, δέχτηκε αρκετά έντονη κριτική για το γεγονός, ότι πήρε το παιδί της στην πορεία και πολλοί την "έκραξαν" λέγοντας ότι εξέθεσε την κόρη της σε κίνδυνο. Μετά από όλα αυτά έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία απάντησε στα όσα διάβασε.

Expand player

Η νέα ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση για την πορεία

«Σε ολους οσους «ανησυχουν» για το αν εξεθεσα το παιδι μου σε κινδυνο,παιρνοντας το μαζι στην διαμαρτυρια για το εγκλημα στα Τεμπη της Κυριακης, θα τους προτεινα να κανουν focus την ανησυχια τους στα εγκληματα που γινονται καθε μερα εις βαρος των δικων τους παιδιων, φιλων, συγγενων απ την εγκληματικη αμέλεια των κυβερνησεων. Εγω μαχομαι για ολα τα παιδια, δικα μου ή δικα σας δεν εχει σημασια.

Η ασφαλεια του δικου μου παιδιου οταν εγω ειμαι παρουσα ειναι δεδομενη. Καντε μας τη χαρη ψυχοπονιαρηδες κ κατεβειτε σε καμια διαμαρτυρια για το κοινο καλο κ αφηστε την υπερευαισθησία κ την υποκριτικη τεχνη για κανα σανιδι. ΚΟΙΝΩΣ, ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ, ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ, ΛΥΣΣΑΤΕ Κ ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ.

Υγ. Τα μικρα παιδια τα ειχαμε ολοι στην ακρη της συγκεντρωσης, με ευκολη διαφυγη, κ μηδεν ρισκο. Οι μεγαλοι πηγαινοερχομασταν στα σημεια . Μολις τα ΜΑΤ εξω απ τη βουλη , φορεσαν τις μασκες τους (πριν καν ακουστει το πρωτο μπαμ, μιλαμε για μαντικες ικανοτητες) ξεραμε απο εμπειρια οτι θα αρχισει το πατιρντι κ πηραμε τα παιδια απο κει αμεσως.

Παρεπιπτόντως , για τα παιδια μας μαχομαστε, αυτο νομιζω ειναι αυτονοητο ακομα κ στον πιο λυσσασμενο κακιασμενο κοπρο.

Υγ2. Η «ασφαλεια» των παιδιων ειναι υποκειμενικη . Καποιοι δεν τα βαζουν στη θαλασσα επειδη μπορει να χει τσουχτρες, καποιοι δεν τα αφηνουν στην κουνια μην πεσουν, καποιοι δεν πανε σε ακριτικα νησια μην τυχει κατι. Εγω θεωρω οτι ασφαλιζω το παιδι μου μαθαινοντας του τον τροπο να ζει, να διαμαρτυρεται για τα υπολοιπα παιδια του κοσμου, να μαθαινει να ζει χωρις κινητα κ οθονες, να ξερει ποτε να φυτευει την ντοματα, να ξερει να κοιταει το φεγγαρι στο ολοσκοταδο. Ειμαι πολυ επικινδυνη μανα τελικα…», έγραψε η ηθοποιός στο Instagram.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Αφήνει ένα παιδί 6 χρονών να πεθάνει...» - Σε έξαλλη κατάσταση η Κλέλια Ρένεση

Τέμπη: «Πάτα πάνω μου να βγείς!» - "Ρίγη" συγκίνησης με επιβάτρια που ψάχνει συνεπιβάτη της