«Αφήνει ένα παιδί 6 χρονών να πεθάνει...» - Σε έξαλλη κατάσταση η Κλέλια Ρένεση

Η οργισμένη ανάρτησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κλέλια Ρένεση είναι μία ηθοποιός η οποία είναι και πολύ ενεργή πολίτης και το έχει αποδείξει, καθώς κάθε φορά που δημιουργείται ή εμφανίζεται κάποιο πρόβλημα που "ταλανίζει" την ελληνική κοινωνία, η ίδια δεν διστάζει να μιλήσει γι' αυτό και να χρησιμοποιήσει την φωνή της για να αλλάξει τα πράγματα (δείτε εδώ την οργισμένη της ανάρτηση για το revenge porn).

Ακόμη και για πιο "απλά" πράγματα έχει ξεσπάσει στο παρελθόν (δείτε εδώ τι συνέβη στην κατασκήνωση που έμενε με το παιδί της), ωστόσο την Τετάρτη 11/1 η ίδια ξέσπασε για μία ακόμη φορά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook σχετικά με όσα συμβαίνουν ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία το τελευταίο διάστημα.

Έξαλλη η Κλέλια Ρένεση

«Όχι φίλε μην μπερδεύεσαι. Δεν εξυπηρετούν το συμφέρον του Έλληνα ή του Τούρκου αντίστοιχα. Τους πολίτες τους είχαν γραμμένους. Η καρδιά τους χτυπάει για την τραπεζική μαφία. Σε αυτήν λογοδοτούν.

Προδότης δεν είναι ο Έλληνας που πάει βόλτα στην Κωνσταντινούπολη, ούτε αυτός που τραγουδάει για την αδελφότητα των λαών, ούτε αυτός που συμφώνησε με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 6 ΧΡΟΝΩΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ. ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΔΕΗ ( Και την αφήνει ακόμα) ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 3€ ΤΟ ΛΙΤΡΟ . ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ Σ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ Σ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΣΕ ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΜΕ ΘΕΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ. ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ.ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΜΕΘΩΡΙΟ Κ ΣΤΑ ΕΝΔΟΞΑ ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ Κ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ , ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΝΑΤΟΥΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ Κ ΑΛΛΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ , ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Κ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΣΑΙ ΣΟΥ ΠΑΣΑΡΕΙ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ Κ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ,ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ 3 ΓΕΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ Κ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ Κ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΕΜΕΛΟΙ.

Οπότε φίλε, πριν πάρεις τη στροφή της πόλωσης με το εθνόσημο στο χέρι, ακούγοντας κλέφτικα τραγούδια, θυμήσου ποιος είναι ο προδότης και εξουδετέρωσέ τον.

Κι αν δεν σου φτάνει αυτό, θυμήσου τον ποιητή.

«Στέκει ο Σουλιώτης μονάχος, παράμερα κ κλαίει
τουφέκι μου γινες βαρύ, κ ο Αγαρινός ΤΟ ΞΕΡΕΙ»

. Οχι φιλε μην μπερδευεσαι. Δεν εξυπηρετουν το συμφερον του Ελληνα ή του Τουρκου αντιστοιχα. Τους πολιτες τους εχουν...

Posted by Κλέλια Ρένεση _ Klelia Renesi Official on Tuesday, January 10, 2023