Αδιανόητο ξέσπασμα από την Κλέλια Ρένεση - «Πως γίνεται να μην υπάρχει μέριμνα...»

"Χαμός" στις διακοπές της στη Γαύδο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο ξέσπασμα από την Κλέλια Ρένεση - «Πως γίνεται να μην υπάρχει μέριμνα...»

Η Κλέλια Ρένεση έχει επιλέξει να κάνει πιο εναλλακτικές διακοπές σε σχέση με τους υπόλοιπους διάσημους, πηγαίνοντας για κάμπινγκ στη Γαύδο μαζί την κόρη της, Κοραλία. Ενώ, λοιπόν, περνούσαν τις μέρες τους ξέγνοιαστα, ο Δήμος του νησιού δημιούργησε πρόβλημα στην κατασκήνωση που διέμενε με αποτέλεσμα η ίδια να ξεσπάσει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για το θέμα αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, έκλεισαν τη δεύτερη βρύση νερού που υπήρχε εκεί, με τη δικαιολογία ότι στο νησί δεν υπάρχει αρκετό νερό και δεν είναι δυνατόν να το παρέχουν δωρεάν σε τέτοιου είδους μέρη. Η ηθοποιός έκανε τα αδύνατα δυνατά για να βρεθεί κάποια λύση, ωστόσο νίκησε η αδιαφορία των αρμόδιων.

Το ξέσπασμα της Κλέλιας Ρένεση στις διακοπές της στη Γαύδο

«Είναι 8 Αυγούστου στο νησί της Γαύδου και κλιμάκιο του Δήμου Γαύδου θεώρησε σωστό να έρθει να κλείσει και την δεύτερη βρύση νερού που υπήρχε για τους κατασκηνωτές του Σαρακήνικου (μη φανταστείτε πολυτέλειες, ένα βρυσάκι να ξεπλένεις τα παιδιά από τα αλάτια).

Όταν τους ρώτησα γιατί το κάνουν αυτό στη μέση του Αυγούστου κι ενώ όλοι έχουμε στηριχθεί σ’ αυτό το βρυσάκι και φέρνουμε τα παιδιά μας εδώ, αυτοί μου απάντησαν πως η Γαύδος δεν έχει νερό και δεν μπορεί να προσφέρει δωρεάν νερό στους κατασκηνωτές.

Όταν τους είπα, με χαρά να πληρώσω και να ενισχύσω κι εγώ μια κατάσταση (ούσα νησιώτισσα ξέρω τι πάει να πει έλλειψη νερού), που είναι η ντουζιέρα, μου υπέδειξαν μια ένα χιλιόμετρο μακριά!!!

Όταν τους είπα πως τα παιδιά δεν μπορούν να περπατάνε τόση ώρα μέσα στο λιοπύρι του Λιβυκού για να ξεπλύνουν το σωματάκι τους, μου απάντησαν πως θα φτιάξουν κι εδώ ντουζιέρες με κέρματα. Πότε; Ρώτησα! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ μου απάντησαν. Πώς γίνεται ν’ αγαπάς και να στηρίζεις έναν τόπο, και να σ’ αφήνουν τόσο εκτεθειμένο…

Πώς γίνεται να μην υπάρχει μέριμνα από τις αρχές για μια φρόνιμη λύση προς όλες τις κατευθύνσεις πριν φτάσουμε στη μέση Αυγούστου με την παραλία του Σαρακήνικου γεμάτη οικογένειες και παιδιά… Υγ. Είναι πολιτική μου στάση και θέση να στηρίζω τη Μεθόριο και τους ανθρώπους της… Σε καλό να μου βγει…», έγραψε χαρακτηριστικά.

Κλέλια Ρένεση

Κλέλια Ρένεση - ξέσπασμα

''Ξεγυμνωθείτε από τα περιττά...''

Η Κλέλια Ρένεση βρίσκεται σε περίοδο ξεκούρασης, αφού τα γυρίσματα του «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» έχουν σταματήσει και η ίδια βρίσκεται σε διακοπές μαζί με την κορούλα της και καλή παρέα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται για camping σε ένα από τα αγαπημένα της μέρη, τη Γαύδο, που προσφέρεται για εναλλακτικές διακοπές και η ίδια έχει μοιραστεί τόσο φωτογραφίες και βίντεο, όσο και ένα όμορφο μήνυμα για τη μητέρα φύση.

Σε προηγούμενη φάση είχε ανεβάσει ένα αξιαγάπητο βίντεο με την μικρή της Κοραλία ή το Κοράλι της όπως την αποκάλεσε, όπου οι δυο τους εξερευνούν μια σπηλιά στην παραλία που έχουν επισκεφτεί. Η Ρένεση έχει μεγάλη αδυναμία στην μικρή της και φροντίζει ειδικά όταν έχει ελεύθερο χρόνο να της αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται.

«Είχα πάρα πολλούς δασκάλους στη ζωή μου.

Αρχικά όπως όλοι τους γονείς μου, μετά ένα δυο φωτισμένους καθηγητές στο σχολείο, μετά τον πνευματικό μου, μετά τις βιογραφίες φωτισμένων ανθρώπων, κάποια βιβλία μου, κάποιες κοντινές μου σχέσεις που μου έκαναν καθρέφτη, κάποια ξωτικά που κατά καιρούς βρεθήκαμε στο ίδιο δάσος και αγαπηθήκαμε ψάχνοντας βατόμουρα, το παιδί μου η μεγάλη μου δασκάλα.

Αλλά ο μεγαλύτερος δάσκαλός μου ήταν και θα είναι πάντα η φύση. Η μάνα γη. Στην αγκαλιά της μαθαίνω, θεριεύω, δυναμώνω, καταλαβαίνω, αγαπάω!

Μαθαίνω έμενα και μέσα από μένα τα πάντα γύρω μου», μας λέει η αγαπημένη ηθοποιός από το όμορφο νησί.