Κλέλια Ρένεση: Άφησε για λίγο τη «Μουρμούρα» και ανέβασε το πιο γλυκό βίντεο με την κόρη της από την παραλία

''To καλοκαίρι μου είναι το κοράλλι μου''

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Κλέλια Ρένεση: Άφησε για λίγο τη «Μουρμούρα» και ανέβασε το πιο γλυκό βίντεο με την κόρη της από την παραλία

Η μία μετά την άλλη είτε οι τηλεοπτικές εκπομπές, είτε οι σειρές ρίχνουν αυλαία για τη φετινή σεζόν ή οριστικά. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει και το «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», αφού θα συνεχιστεί για 10η συνεχόμενη χρονιά, εφ' όσον ο κόσμος συνεχίζει να το λατρεύει. Έτσι στην ανάπαυλα των γυρισμάτων η Κλέλια Ρένεση βρήκε την ευκαιρία να πάει διακοπές και ανέβασε ένα αξιολάτρευτο βίντεο με την μικρή της κόρη.

Η μικρή Κοραλία, ή το κοράλι της όπως την αποκαλεί στην περιγραφή του βίντεο είναι ήδη τριών χρονών και πριν από δύο μήνες μάλιστα γιόρτασε και τα γενέθλιά της. Η μαμά Κλέλια τότε είχε κάνει μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για να ευχηθεί στην κορούλα της και να εκφράσει όλα τα καλά που της προσέφερε ο νέος της ρόλος ως μητέρα΄.

Το βίντεο της Κλέλιας Ρένεση χέρι - χέρι με την κόρη της από την παραλία

Το πρωί του Σαββάτου η ηθοποιός ανέβασε ένα βίντεο με την κόρη της από παραλία που επισκέφθηκαν για το μπάνιο τους. Σε αυτό βλέπουμε τη μικρή να καμαρώνει για τη «μεγάλη σπηλιά» που ανακάλυψε και να παροτρύνει τη μαμά της να την επισκεφθούν αλλά ήσυχα για να μην τρομάξουν κάποιο ζωάκι που τυχόν βρίσκεται εκεί.

«Πάμε σιγά - σιγά στη σπηλιά μαμά… γιατί μπορεί να κρύβεται κάποιο ζωάκι μην το τρομάξουμε..
Το καλοκαίρι μου είναι το κοράλι μου», γράφει η Ρένεση στο βίντεό της.

Ξέσπασε πρόσφατα για σχόλιο στο διαδίκτυο για τον πατέρα του παιδιού της

Στην απόφαση προς ψήφιση της κυβέρνησης, να επεκταθεί η ώρα του σχολείου ως τις 6 το απόγευμα τοποθετήθηκε η Κλέλια Ρένεση, με την ίδια εν μέρει να μην βρίσκει παράλογη την πρόταση αλλά τόνισε πως έτσι τα παιδιά και οι γονείς έτσι δεν θα γνωριστούν ποτέ μεταξύ τους, καθώς δεν θα απομένει χρόνος.

Η ηθοποιός που πολύ συχνά τοποθετείται για κοινωνικά ζητήματα, δέχτηκε τόσο υποστηρικτικά μηνύματα, όσο όμως και αρνητικά, με έναν χρήστη μάλιστα να σχολιάζει: «Η Ρένεση καλά θα κάνει να γνωρίσει στο παιδί της τον πατέρα του και να μην ασχολείται με τα δικά μας τα παιδιά».

Η ίδια λοιπόν απάντησε: «Σπάνια απαντώ ή δινω βήμα σε σαπίλες του δικτύου, αλλά όταν τα πράγματα φανερώνουν τόσο έντονη κοινωνική δυσωδία μου φαίνεται χρέος μου να το παρατηρήσω. Εδώ ο παρακάτω κύριος μ’ έχει «συγκινήσει» βαθιά.

Πόσο σοβαρή επιχειρηματολογία, πόσο αντρίκια συμπεριφορά και πρωτίστως πόση ευαισθησία στις μονογονεϊκές οικογένειες. Να σε χαίρονται κ οι διαδικτυακοί ακόλουθοι σου που σε φτάνουν σε ανδρεία, ήθος και καλλιέργεια. Πιστεύω ότι μας χρειάζονται και άλλοι πολίτες σαν εσένα. Για να μη βγει ποτέ η δυσωδία απ’ τη μνήμη μας και να ξέρουμε από που πρέπει να φύγουμε τρέχοντας.

ΥΓ :καταλαβαίνω πως σου φαίνονται λίγο «περίεργα» όλα αυτά . Είναι που θέλει και λίγο άντερα να περπατάς σε δρόμους όχι τόσο “κεντρικούς”. Κουράγιο σου εύχομαι Νικόλα. Όλα καλά θα παν @nikosmichael6».

undefined