«Δώστε πίσω τη δουλειά του...» - Μεγάλο ξέσπασμα της Κλέλιας Ρένεση

«Κουφ@λες ΜΜΕ μόνο για την απεργία πείνας της οξαποδώ μας σερβίρετε, για όλη αυτή τη κατάντια ΛΕΞΗ!»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δώστε πίσω τη δουλειά του...» - Μεγάλο ξέσπασμα της Κλέλιας Ρένεση

Η Κλέλια Ρένεση, είναι ένας άνθρωπός που δεν «μασάει» τα λόγια του και τοποθετείται πάντα και παντού για τα θέματα της επικαιρότητας. Το απόγευμα της Κυριακής 10/4, προχώρησε σε μία ανάρτηση θέλοντας να δηλώσει ότι είναι δίπλα στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή, καθώς και στους απεργούς πείνας.

Στην φωτογραφία που ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, αποκάλυψε μεταξύ άλλων φανερά αγανακτισμένη πως θα είναι παρούσα στη συγκέντρωση που θα γίνει στις 14/4 από τους υγειονομικούς έξω από το υπουργείο Υγείας ενώ δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για τα ΜΜΕ και πως δεν μίλησαν για αυτό το θέμα.

Η οργισμένη ανάρτηση της ηθοποιού στο Instagram

«21 μέρες απεργίας πείνας. Εξαθλιωμένοι, εξαντλημένοι, πλήρως φτωχοποιημένοι, εγκαταλελειμμένοι από όλους, εκατοντάδες συμπολίτες μας παλεύουν για το δικαίωμα της εργασίας σε ένα κράτος που απεδείχθη τυφλό, κουφό κι άκαμπτο. Δώστε στον κόσμο πίσω τη δουλειά του!!

ΠΕΜΠΤΗ 14/4 ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΤΟΥΣ. Ελπίζοντας να έχουν αντέξει / Υγ: κουφ@λες ΜΜΕ μόνο για την απεργία πείνας της οξαποδώ μας σερβίρετε.. για όλη αυτή τη κατάντια ΛΕΞΗ!»

Δεν ήταν μόνο η Ρένεση και η Μουστάκα - 5 διάσημες Ελληνίδες που είχαν σχέση με τον Αντώνη Κανάκη

Ο Αντώνης Κανάκης είναι από τους κορυφαίους παρουσιαστές, αλλά ουδέποτε θέλησε να απασχολήσει με την προσωπική του ζωή, κάτι που σε ορισμένες περιπτώσεις δεν κατάφερε να αποφύγει.

Ο ίδιος έχει γίνει γνωστός μέσω του «Κομφούζιο», του ΑΜΑΝ, του «Ράδιο Αρβύλα» και του «Βινυλίου», χώρια οι υπόλοιπες δραστηριότητές του. Υπήρξαν και στιγμές, όμως, που το όνομά του συζητήθηκε στη showbiz για την ερωτική του σχέση με ορισμένες εντυπωσιακές γυναίκες, αν και σήμερα είναι ένας ευτυχισμένος σύζυγος και πατέρας με δύο παιδιά... διαβάστε τη συνέχεια στο Athensmagazine.gr