Κλέλια Ρένεση: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της, Κοραλίας

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κλέλια Ρένεση: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της κόρης της, Κοραλίας

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Κλέλια Ρένεση καθώς η σημερινή ημέρα (18/5) είναι αρκετά ιδιαίτερη για την ίδια μιας και η μοναχοκόρη της, Κοραλία έχει τα γενέθλιά της.

Έτσι, η ευτυχισμένη μανούλα θέλησε να ευχηθεί στην κορούλα της με τις πιο τρυφερές ευχές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media όπου είναι αρκετά ενεργή μιας και πριν από λίγο καιρό είχε ξεσπάσει φανερά για τον "ξεριζωμό" των ερημιτών της Γαύδου

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Τρία χρόνια μάνα! Και τα στραβά μου συγχωρέστε μου, δε θέλησα να γίνω θεός κανενός. Αλλά γνώρισα μία θεά. Την κόρη μου. Και μέσα από αυτή όλα τα παιδιά του κόσμου».

Η τρυφερή ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση

«Δεν ήθελα να κάνω παιδιά» - Η αποκάλυψη που έκανε για πρώτη φορά

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (2/10) η Κλέλια Ρένεση. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τη μητρότητα και την κορούλα της ενώ πριν λίγο καιρό έκανε δημόσια μια καταγγελία.

«Οι μυρωδιές μου και οι αισθήσεις μου ήταν πολύ αυξημένες εκείνη την περίοδο. Είχα καταλάβει τα πάντα. Όταν επιβεβαιώθηκε η εγκυμοσύνη, μόλις είχαμε ξεκινήσει στη Μουρμούρα. Τότε, είχα κάνει ένα fitting με 50 φουστάνια που διήρκησε τρεις ώρες. Μετά από μία εβδομάδα τους είπα ότι σε ένα μήνα αυτά τα φουστάνια δεν θα μου κάνουν. Τραβάγανε τα μαλλιά τους.

Μου έκανε τρομερά καλή εντύπωση πώς μου φέρθηκαν οι υπόλοιποι συντελεστές όταν έμαθαν για την εγκυμοσύνη μου. Ο Βλαδίμηρος και όλοι οι υπόλοιποι. Πολλή αγάπη και πολλή αγκαλιά. Δούλευα μέχρι μία εβδομάδα πριν γεννήσω. Αφού με έδιωξαν.

Δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Δεν ήξερα πώς γίνεται αυτό το κόλπο, δεν είχα οικειότητα με αυτή την κατάσταση, ούτε δίπλα μου ανθρώπους που μεγάλωναν πολλά παιδιά. Ήξερα ότι είχαν τελειώσει μέσα μου κάποια δεδομένα. Ήξερα ότι ένα παιδί θα μου προσφέρει πράγματα και θα μου ανοίξει την καρδιά και το μυαλό. Θα μάθω να αγαπάω με τον τρόπο που ήθελα εγώ. Μέχρι τότε, δεν τα είχα καταφέρει να το μάθω.

Η κόρη μου έχει δικό της γίγνεσθαι, μία δική της φιλοσοφία από την ώρα που γεννήθηκε. Της λέω να πάει στο δωμάτιό της και μου απαντά να πάω εγώ. Τι θα γίνει στην εφηβεία δεν ξέρω… Ενώ είναι εξαντλητικό για μένα να βάζω όρια, προσπαθώ να της το μάθω. Η αποστολή μου είναι να καταλάβω και να δω ποια είναι τα δικά της μαγικά κόλπα, ώστε να μην τη γεμίσω με σκουπιδαριό από άλλα δικά μου».