Μετά την ψυχολογική του κατάρρευση - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για το Νότη Σφακιανάκη

Οι συζητήσεις με επιχειρηματία της νύχτας

NDP

Πριν από λίγο καιρό είχε κυκλοφορήσει ο λόγος, που ο Νότης Σφακιανάκης έχει πάρει τη μεγάλη απόφαση να αφήσει τις πίστες και να απομονωθεί στο σπίτι του (δείτε εδώ αναλυτικά) παρά το γεγονός, πως το κοινό εξακολουθεί να τον αναζητάει και να τραγουδάει τις επιτυχίες του.

Μέσα από ρεπορτάζ του Πρωινού την Τετάρτη 22/3 έγινε γνωστό, πως ο λαϊκός καλλιτέχνης έχει δεχτεί επίσκεψη το σπίτι του από πολύ μεγάλο επιχειρηματία, που δραστηριοποιείται στις πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Expand player

Τα ευχάριστα νέα για την πρόταση που δέχτηκε ο Νότης Σφακιανάκης

Στη συνέχεια της εκπομπής τονίστηκε, πως ο Σφακιανάκης δεν είναι καθόλου αρνητικός και μάλιστα είναι πολύ κοντά στο να πει το μεγάλο ''ναι'' και να επιστρέψει κανονικά στο τραγούδι μετά τη μεγάλη του αποχή.

Η αποκάλυψη για την επιστροφή του Σφακιανάκη

Το κοινό αναζητάει ακόμα τον Νότη και μάλιστα μέσα από μια αναφορά, που έκανε την Παρασκευή 24/2 στην εκπομπή Ελένη η Ελένη Μενεγάκη έγινε γνωστό, από τον Ουγγαρέζο, πως γίνονται συζητήσεις και είναι πολύ κοντά στο να πει το ναι ο Νότης, ώστε να εμφανιστεί στο Σπίτι με το mega.

«Πόσο έχω επιθυμήσει και να δω και να ακούσω τον Νότη Σφακιανάκη… πάρα πολύ! Δεν ξέρω πόσο καιρό έχει να τραγουδήσει αλλά νιώθω σαν να λείπει αρκετά χρόνια. Μιλάμε τώρα για έναν καλλιτέχνη που έχει ένα κάρο επιτυχίες, πραγματικά», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Ενώ ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε ο τραγουδιστής δέχτηκε πρόταση προκειμένου να εμφανιστεί στο «Σπίτι με το Mega».

«Έλα βρε Νότη μου, επέστρεψε λίγο. Θέλουμε τόσο πολύ να σε ξανακούσουμε. Ορίστε τώρα, θα μπορούσα να κρατήσω όλο το video clip», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

27χρονη με αναλογίες μοντέλου - Σπάνιες φωτογραφίες της κόρης του Νότη Σφακιανάκη

Θρήνος για τον Νότη Σφακιανάκη