Ανέβηκε στην πίστα και τα «έσπασε» όλα - Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Αλέξη Κουγια στα μπουζούκια

Χαμός στο tik tok!

Το βράδυ της Παρασκευής (1/4) πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν να διασκεδάσουν στα μπουζούκια και να απολαύσουν τις αγαπημένους τους καλλιτέχνες πάνω στην σκηνή, να ερμηνεύουν επιτυχίες. Μέσα σε αυτούς είναι και ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος, έκανε διάλλειμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις (δείτε εδώ τι έγινε στην δίκη της Πισπιρίγκου) και διάλεξε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Νίκος Μακρόπουλος. Ο Αλέξης Κούγιας, λοιπόν, μόλις μπήκε ένα τραγούδι θέλησε να χορέψει στην πίστα του νυχτερινού κέντρου, ένα βαρύ ζεϊμπέκικο.

Expand player

Μια εμφάνιση του ποινικολόγου, που συζητήθηκε πολύ και εδώ και μερικές ώρες το βίντεο του κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το βαρύ ζεϊμπέκικο του Αλέξη Κούγια

@sdpchannel

#makropoulos #mpouzoukia #kougias #dance

♬ πρωτότυπος ήχος - sdpchannel

Οι δηλώσεις της Εύης Βατίδου για τον Αλέξη Κούγια

H Eύη Βατίδου παραχώρησε συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Μιναρετζή, της οποίας απόσπασμα προβλήθηκε την Πέμπτη 23/3 στην εκπομπή Super Κατερίνα με το γνωστό μοντέλο να μιλάει πολύ ανοιχτά για τον πρώην σύζυγό και πατέρα των παιδιών της, Αλέξη Κούγια.

Η σχέση τους γενικότερα έχει προβληθεί πολύ από τα μέσα κυρίως στην περίοδο του χωρισμού τους, ενώ ακόμα και σήμερα οι δημοσιογράφοι προσπαθούν να τους αποσπάσουν δηλώσεις σχετικά με το πως είναι οι σχέσεις τους τώρα, αναφορικά με το μεγάλωμα των παιδιών τους.

Στις νέες της λοιπόν αναφορές η Βατίδου δε δίστασε να μιλήσει για τον Κούγια και τα παιδιά τους, καθώς παράλληλα τόνισε, πως κατά τη γνώμη της το όνομα της - ως γνωστό μοντέλο - βοήθησε και βοηθάει το δικηγόρο στην καριέρα του (δείτε εδώ αν η Βατίδου θέλει επανασύνδεση με τον Κούγια).

«Ναι έχω φύγει από ένα δύσκολο γάμο, εκείνη την εποχή με το συγκεκριμένο άνθρωπο ήθελε πάρα πολύ γερά νεύρα και πολύ αντοχή, όχι μόνο κατά τη διάρκεια του γάμου μας, κατά τη διάρκεια του χωρισμού και μέχρι και σήμερα να ξέρεις.

Με την έννοια ότι υπάρχουν δόξα το θεό τα δύο μου παιδιά, τα οποία όπως καταλαβαίνεις έχουν πατέρα το συγκεκριμένο άνθρωπο, οπότε όπως καταλαβαίνεις δε μπορεί ποτέ αυτή η σχέση...Δηλαδή για σκέψου να μεγαλώνεις τα παιδιά του Αλέξη, τι άγχος θα είχες. Θα έπρεπε να είμαι άψογη σε όλα και τα παιδιά μου άψογα σε όλα, εντός εισαγωγικών...το λέω με πολλή προσοχή.

Πιστεύω, πως είναι προφανές, η επιλογή ήταν ξεκάθαρη, ότι πήρε έναν άνθρωπο, που ήταν στα φώτα της δημοσιότητας. Σε ταυτίζουν, σε θυμούνται... όταν με βλέπουν με ρωτάνε, τον θυμούνται», είπε μεταξύ άλλων η Εύη Βατίδου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ο τρόπος του αρμόζει μόνο σε χούλιγκαν» - Πυρ και μανία ο Πέτρος Κουσουλός με τον Αλέξη Κούγια

Μετά τις δηλώσεις για τα παιδιά τους: «Άμα τον δω θα του πω...» - Η αποκάλυψη της Εύης Βατίδου για τον Αλέξη Κούγια