«Εγώ επιθυμώ να...» - Επανασύνδεση για την Εύη Βατίδου και τον Αλέξη Κούγια 16χρόνια μετά το διαζύγιο;

«Δεν ξέρω αν υπάρχει η σύντροφος του»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Εγώ επιθυμώ να...» - Επανασύνδεση για την Εύη Βατίδου και τον Αλέξη Κούγια 16χρόνια μετά το διαζύγιο;

Η Εύη Βατίδου πολύ πρόσφατα πραγματοποίησε μερικές δηλώσεις για τη νέα σύντροφο του πρώην συζύγου της Αλέξη Κούγια (δείτε εδώ ποια είναι), προκαλώντας, πέρα από την αντίδρασή του, μεγάλο "σάλο" στον χώρο της τηλεόρασης, μιας και η προσωπική ζωή του δικηγόρου, μετά το διαζύγιο με το μοντέλο είχε μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Λίγες ημέρες μετά από αυτά τα σχόλιά της σχετικά με το κατά πόσο συμπαθεί την καλή του, η ίδια μίλησε στο Πρωινό μας στο κανάλι του ΣΚΑΪ την Δευτέρα 30/1 και όχι μόνο αναίρεσα όσα είπε λέγοντας πως δεν γνωρίζει αν πράγματι υπάρχει νέα γυναίκα στο πλευρό του ποινικολόγου, αλλά άφησε ανοιχτό μέχρι και το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης μαζί του.

Ξανά μαζί η Εύη Βατίδου και ο Αλέξης Κούγιας;

«Τον ευχαριστώ και δημόσια που μίλησε τόσο όμορφα, αναπολώντας αναμνήσεις και στιγμές του παρελθόντος, των καλών στιγμών του παρελθόντος. Ίσως λόγω της γιορτής μας, θυμήθηκε όλο αυτό το κομμάτι και με ξανακάλεσε να γιορτάσουμε μαζί. Κάναμε ό,τι κάνουμε συνήθως κάθε χρόνο. Τουλάχιστον με αναζητά κάποιες στιγμές και αυτό με χαροποιεί, γιατί μου αρέσει να έχω καλές, φιλικές, σχέσεις μαζί του», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω αν υπάρχει η σύντροφος του Αλέξη Κούγια. Δεν έχω καταλάβει. Κάποιος μου είπε, κάτι μου είπανε… Εμένα δεν μου τη σύστησε κανένας. Δεν με νοιάζει τι έλεγε στο παρελθόν για τις σχέσεις μου. Το έχω ξεχάσει , το μέλλον με νοιάζει και όχι το παρελθόν».

Στο ερώτημα για το ενδεχόμενο να είναι ξανά μαζί μετά την προσέγγισή του, υπογράμμισε: «Εγώ επιθυμώ να έχω μία καλή, φιλική σχέση μαζί του. Δεν ξέρω τι σκέφτεται αυτή τη στιγμή ο ίδιος. Αν θα έδινα μια νέα ευκαιρία σε εκείνον, είναι κάτι που πρέπει να το συζητήσω μαζί του».