«Δεν τη συμπαθώ καθόλου...» - Αδιανόητο ''άδειασμα'' από τη Βατίδου για τη νέα σχέση του Κούγια

Τα παιδιά πως τα πάνε μαζί της;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Εύη Βατίδου πιάστηκε από την κάμερα του Mega Καλημέρα με τις δηλώσεις σχετικά με την προσωπική της ζωή να προβάλλονται την Παρασκευή 27/1.

Είναι γνωστό, πως το μοντέλο υπήρξε παντρεμένη με τον Αλέξη Κούγια και μάλιστα έχουν φέρει μαζί στον κόσμο δύο παιδιά, με τον οποίο στη συνέχεια της ζωής της τράβηξε χωριστούς δρόμους (δείτε εδώ την άγνωστη αποκάλυψη για το γάμο τους).

Γενικότερα και οι δύο μετά το διαζύγιό τους έκαναν νέες σχέσεις, πολλές από τις οποίες δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο ο Αλέξης Κούγιας μέσα από συνέντευξη του αναφέρθηκε στη σύντροφό του.

«Έχω μια εξαιρετική σύντροφο αρκετό καιρό, η οποία με βοήθησε στο πρόβλημα υγείας, πάρα πολύ και γενικότερα είναι επιπέδου. Ας μην συζητάμε για αυτά. Είναι επιστήμων, είναι υποψήφια διδάκτωρ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εξαιρετική δικηγόρος. Από τότε που χώρισα, όταν είχα μια σχέση συναισθηματική ή ερωτική, τόνιζα πως δεν υπάρχει περίπτωση να παντρευτούμε ή να κάνουμε παιδί. Το κράτησα και το απολαμβάνω», είπε ο Αλέξης Κούγιας.

Μία ημέρα μετά λοιπόν από τα γλυκά λόγια του δικηγόρου για τα ερωτικά του, η Εύη Βατίδου ερωτήθηκε τόσο για το κομμάτι της απιστίας όσο και για το αν έχει καλές σχέσεις, με τη γυναίκα, που έχει στο πλευρό του ο πατέρας των παιδιών της.

«Δεν υπάρχει αν την συγχωρώ ή δεν την συγχωρώ. Άπαξ και το καταλάβεις και είναι αυτό… Δεν έχει τύχει στη ζωή μου να πιάσω κάποιον που να με κάνει «τάρανδο». Δεν το ‘μαθα ποτέ και δεν με πειράζει. Δεν είναι μόνο η απιστία. Μπορεί και μετά να μην εγκρίνεις τον σύντροφο και να πιστεύεις ότι έχεις πληγωθεί από αυτή την επιλογή του άλλου», είπε η Εύη Βατίδου σχετικά με το κομμάτι της απιστίας.

Oι δηλώσεις της Εύης Βατίδου για τη νέα σύντροφό του Αλέξη Κούγια

«Δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν την συμπαθώ τη συγκεκριμένη καθόλου εγώ προσωπικά, όπως και τα παιδιά μου. Από ‘κει και πέρα ο καθένας μπορεί να πάρει τις δικές του αποφάσεις. Είναι το ίδιο, όταν κι εκείνος δεν ενέκρινε τους δικούς μου πρώην συντρόφους», είπε η Εύη Βατίδου.