«Γνωρίζω ότι ήταν...» - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον γάμο του Αλέξη Κούγια και της Εύης Βατίδου

Η δήλωση της Εύης Βατίδου που έφερε την αντίδραση της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Γνωρίζω ότι ήταν...» - Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον γάμο του Αλέξη Κούγια και της Εύης Βατίδου

To πρωί της Τετάρτης (7/12), η εκπομπή Happy Day έπαιξε τη συνέντευξη της Εύης Βατίδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε μετά το διαζύγιό της με τον Αλέξη Κούγια, στην προσπάθειά της να μεγαλώσει τα παιδιά τους (δείτε εδώ τι άλλο αποκάλυψε για τον γάμο της).

«Στα οικονομικά μου δεν είχα ευκολία γιατί δεν τους στερούσα κάτι. Δεν μπορώ να πω ότι ο πατέρας τους δεν βοηθούσε, ό,τι μου ζητούσαν τους το έδινα», είπε χαρακτηριστικά η Εύη Βατίδου, και η δήλωσή της αυτή έφερε ποικίλα σχόλια στο πλατό του Happy Day.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον Αλέξη Κούγια

Αμέσως μετά την προβολή της συνέντευξης της Εύης Βατίδου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε τον λόγο και σχολίασε πως της κάνει εντύπωση το γεγονός ότι δυσκολεύτηκε με τα οικονομικά καθώς όπως γνωρίζει η ίδια, ο γνωστός ποινικολόγος ήταν πολύ γενναιόδωρος με τα παιδιά του, ενώ το γεγονός ότι τόσο ο ο γιός του όσο και η κόρη του επέλεξαν να ακολουθήσουν το επάγγελμά του, δείχνει πως αποτελεί ένα πολύ καλό πρότυπο.

«Μου έκανε εντύπωση που είπε ότι με το ζόρι τα έβγαζε πέρα, αν και βοηθούσε μέχρι ένα σημείο ο μπαμπάς τους. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ο Αλέξης Κούγιας ήταν πολύ γενναιόδωρος με τα παιδιά του. Και μόνο το ότι και τα δύο του παιδιά επέλεξαν την νομική και ετοιμάζονται να μπουν στο γραφείο του, αυτό σημαίνει ότι ο πατέρας τους αποτελεί ένα πολύ καλό πρότυπο», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον Αλέξη Κούγια.

Οι συνεργάτες της, τόνισαν πως τα παιδιά έχουν πολλές ανάγκες και πως ειδικά αν πηγαίνουν σε ακριβά σχολεία, τα έξοδα είναι πολλά.