Μετά τις δηλώσεις για τα παιδιά τους: «Άμα τον δω θα του πω...» - Η αποκάλυψη της Εύης Βατίδου για τον Αλέξη Κούγια

«Με ρωτάνε ακόμα τι κάνει ο άντρας μου»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μετά τις δηλώσεις για τα παιδιά τους: «Άμα τον δω θα του πω...» - Η αποκάλυψη της Εύης Βατίδου για τον Αλέξη Κούγια

Η Εύη Βατίδου εντοπίστηκε από την κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, και παραχώρησε μερικές δηλώσεις οι οποίες προβλήθηκαν στον αέρα το πρωί της Παρασκευής 31/3. Η ίδια, λοιπόν, μίλησε για την εμφάνισή της, αλλά και τα πρότυπα ομορφιάς τα οποία έχουν αλλάξει πια, ενώ παρόλο που ο πρώην σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας, έχει ζητήσει να μη την ρωτούν για εκείνον, εκείνη απάντησε για την σχέση τους και τις συναντήσεις τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο διάσημος ποινικολόγος, μέσα από μία μακροσκελή ανακοίνωση κατά την οποία εξηγούσε για ποιο λόγο χώρισαν και τι συμβαίνει με τα παιδιά τους, τόνισε πως δεν επιθυμεί να την ρωτούν για όσα συμβαίνουν μεταξύ τους, εφόσον έφτασε να ακούγεται πως σκέφτονται μέχρι και την επανασύνδεση. Το μοντέλο, όμως, απλώς απάντησε για το τι συμβαίνει όποτε βρίσκονται.

Η αποκάλυψη της Εύης Βατίδου για τον Αλέξη Κούγια

«Πανέμορφη δεν είμαι, τρώγομαι, αλλά προσπαθώ. Πρέπει να θες να είσαι αδύνατος, γιατί βλέπω τώρα τελευταία ότι έχει αλλάξει λίγο όλο το στυλ και περνάει πάρα πολύ και η μπογιά της πιο τροφαντούλας γυναίκας με τα πιασιματάκια της. Και χαίρομαι γι' αυτό γιατί τις βλέπω πιο ευδιάθετες και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε σχέση με το παρελθόν», είπε αρχικά.

Και απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου για μία δήλωσή της που έλεγε, σύμφωνα με εκείνον, πως ο δικηγόρος έκανε καριέρα εξαιτίας της: «Καμία σχέση, Τα έχεις μπερδέψει τελείως εσύ», ενώ εξήγησε πως σίγουρα το όνομά της έχει βοηθήσει στην καριέρα του πρώην της, αλλά ισχύει και το αντίστροφο.

«Εδώ με ρωτάνε ακόμα τι κάνει ο άντρας μου. Οκ. Τίποτα δεν με ενοχλεί τόσο πολύ πια, τίποτα, έχω συνηθίσει τα πάντα. Δεν τον πολυβλέπω, αλλά άμα τον δω θα του πω γεια. Λογικό δεν είναι;», κατέληξε.