«Ο τρόπος του αρμόζει μόνο σε χούλιγκαν» - Πυρ και μανία ο Πέτρος Κουσουλός με τον Αλέξη Κούγια

«Αυτά που κάνει στην Ελλάδα θα μπορούσε να τα κάνει στο εξωτερικό; Η απάντηση είναι μια και απλή, όχι.»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
 «Ο τρόπος του αρμόζει μόνο σε χούλιγκαν» - Πυρ και μανία ο Πέτρος Κουσουλός με τον Αλέξη Κούγια

Στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου μίλησε το πρωί της Πέμπτης 23/3 ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος θέλησε να δώσει την δική του απάντηση στη νέα αναφορά που έκανε ο Αλέξης Κούγιας στο πρόσωπό του. Μάλιστα, δεν δίστασε να πει μεταξύ άλλων για τον γνωστό ποινικολόγο πως "ο τρόπος του αρμόζει μόνο σε χούλιγκαν".

«Κάθε βράδυ είναι μαζί με τον Κουσουλό και φωτογραφίζονται στα διάφορα κέντρα», ήταν χαρακτηριστικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια προκειμένου να θίξει τον εν λόγω δημοσιογράφο αλλά και τον Όθωνα Παπαδόπουλο (δείτε εδώ όλα όσα είπε).

Η απάντηση του Πέτρου Κουσουλού στον Αλέξη Κούγια

«Έχω να βγω πολύ καιρό από το σπίτι μου και πολύ καιρό έχω να συναντήσω και τον κύριο Παπαδόπουλο. Μια και τελευταία φορά ήταν αυτή που είχαμε απαθανατιστεί και δεν είναι και κάτι κρυφό. Από τότε έχω να τον δω αλλά ο τέταρτος κατά σειρά συνήγορος της κατηγορουμένης έχει μια ροπή στο να λέει διαρκώς πράγματα που δεν ισχύουν.

Ως εκ τούτου δε με εκπλήσσει η αναφορά που έκανε για να είμαι ειλικρινής. Έχει χαρακτηρίσει κλαρινογαμπρό τον κύριο Δασκαλάκη, τον κύριο Παπαδόπουλο, έχει βρίσει εμένα, βρίζει ιατροδικαστές, εισαγγελικούς και δικαστικούς λειτουργούς! Εγώ θεωρώ ότι κάποια στιγμή θα πρέπει σοβαρά να παρέμβει ο δικηγορικός σύμβουλος γιατί παρατηρείται μια παντελής απουσία και διερωτόμαι αν κάποιος λειτουργός της δικαιοσύνης στο εξωτερικό συμπεριφερόταν με αυτόν τον τρόπο ο οποίος είναι τρόπος που αρμόζει μόνο σε χούλιγκαν, είναι συμπεριφορές γηπέδου αυτές που βλέπουμε, θα συνέχιζε να εξασκεί τη δικηγορία;

Αυτά που κάνει δηλαδή στην Ελλάδα θα μπορούσε να τα κάνει στο εξωτερικό; Η απάντηση είναι μια και απλή, όχι. Εδώ όμως είμαστε μια χώρα μπανανία οπότε καλά κάνουμε και ανεχόμαστε τέτοιου είδους συμπεριφορές. Είναι προφανές ότι επειδή εμείς συνεχίζουμε και ασχολούμαστε και κάνουμε αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας, κάτι τέτοιο ενοχλεί και την κατηγορουμένη και τον συνήγορός της. Εκτιμώ όμως πως τέτοιου είδους συμπεριφορές εμάς δε θα μας πτοήσουν, αλλά θα μας κάνει και πιο δυνατούς», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Κουσουλός.